Antena Căutare

Adriana Trandafir și Romică Ţociu sunt câștigătorii „Te cunosc de undeva” din 27 februarie 2021

Adriana Trandafir și Romică Țociu au reușit să impresioneze jurații cu transformarea lor de excepție și au câștigat astfel ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, din 27 februarie 2021.

Adriana Trandafir și Romică Țociu, ținând premiul galei a patra din sezonul 16 Te cunosc de undeva! Galerie
Adriana Trandafir și Romică au câștigat gala cu numărul 4 a sezonului 16 TCDU | Antena 1

Ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost una cu totul și cu totul deosebită. Numită „Nostalgia”, gala a adus pe scenă cele mai îndrăgite piese ale românilor, într-un show magic.

Ruleta a adus pe scenă melodii celebre interpretate de Anca Parghel, Mihaela Runceanu, Maria Tănase și Fărâmiță Lambru, Leo Iorgan, Stela Popescu, Florin Pittiș și Mircea Baniciu sau Doina Badea.

Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”

Toți concurenții s-au antrenat intens pentru a intra cât mai bine în pielea personajelor desemnate de ruletă. Totuși, Adriana Trandafir și Romică Țociu au reușit să facă un show cu totul și cu totul deosebit.

Cei doi s-au transformat în Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și, acompaniați de celebrul taraf „Silvian Voicu”, cei doi au oferit publicului și juraților un exemplu de interpretare perfectă.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele alese! Cum au apărut

Actorii au demonstrat că nu degeaba au o carieră de invidiat, cu zeci de ani de experiență, căci preț de câteva minute, toată lumea a crezut că Adriana Trandafir și Romică Țociu sunt, de fapt, cele două legende ale muzicii vechi românești!

Apreciați extrem de mult atât de juriu cât și de ceilalți concurenți, cei doi au reușit să se claseze în fruntea clasamentului, fiind desemnați câștigători ai ediției 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Emilia Popescu i-a emoționat pe toți imitând-o pe „mama” Stela Popescu

Bucuria a fost mare pentru cei doi concurenți care au muncit din greu pentru a ajunge la o asemena performanță de invidiat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 a sezonului 16 „Te cunosc de undeva” ca să savurezi momentul special.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Imagini din culise! Liviu Vârciu l-a imitat pe Mircea Baniciu și s-a luat de fat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x