Antena Căutare

În spatele zâmbetului fermecător, Alexandra Velniciuc ascunde un secret dureros: a fost părăsită de mamă la doar doi ani: ”A plecat din țară sperând că îmi va face un viitor mai bun”

Alexandra Velniciuc, una dintre vedetele show-ului ”Tec cunosc de undeva” ascunde o dramă profundă. Actrița a fostpărăsită de mamă la doar trei ani.

Alexandra Velniciuc, una dintre vedetele show-ului ”Te cunosc de undeva” ascunde o dramă profundă. Actrița a fostpărăsită de mamă la doar trei ani.

Şi acum îi răsună în minte vorbele odioase spuse chiar de cea care i-a dat viaţă. Alexandra ne-a povestit cum a depăşit trauma care i-a marcat profund anii copilăriei.

”Mama a optat să plece din țară într-o perioadă destul de grea pentru România. Eu aveam doi ani și jumătate atunci. A decis să se mute în Italia, sperând cî îmi va face mie un viitor mai bun. eu am rămas cu tata și mă bucur că lucrurile au fost așa. Nu știu cum ar fi fost viața mea dacă m-aș fi mutat”, a povestit Alexandra Velniciuc.

sursa: antenastars.ro

Dan Spătaru, Mireille Mathieu, Delia și Grasu XXL, Pepe și Eric Clapton, pe aceeași scenă, la “Te cunosc de undeva!”... Alina Pușcaș și Cosmin Seleși se transformă în frații Petreuș, la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x