Antena Căutare

L-a lăsat pe Alin și a adus-o pe Mireille! Alin Gheorghişan, moment senzațional la ”Te cunosc de undeva!” Andreea Bălan: ”M-ai surprins din nou!”

O nouă ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva!” îl aduce în atenția telespectatorilor pe Alin Gheorghișan în pielea lui Mireille Mathieu.

O nouă ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva!” îl aduce în atenția telespectatorilor pe Alin Gheorghișan în pielea lui Mireille Mathieu.

Dezinvolt și sigur pe el, acesta a interpretat perfect piesa ”New York, New York”, a lui Mireille Mathieu.

”O mare artistă a Franței, care a devenit cunoscut și în SUA. Mi-a plăcut foarte mult ce am văzut astăzi. Ești foarte atent la detalii, ai făcut coregrafie, ai fost expresiv. M-ai surprins din nou astăzi.”, i-a spus Andreea Bălan.

”Acum nu pot să spun decât că mi-ai adus-o pe Mireille!”, i-a spus Cristi.

Vezi întreaga reprezentație în clipul de mai sus!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce moment, oameni buni! Alina Pușcaș și Cosmin Seleși s-au transformat în frații Petreuș, la “Te cunosc de undeva!”... ”Jugoslovenka” a răsunat pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” Carmen a adus-o pe scenă pe Lepa și a fost senzațională:”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x