Antena Căutare

Alina Pușcaș, surprinsă nemachiată! N-o să-ți vină să crezi cum arată vedeta!

Alina Pușcaș a născut de curând cel de-al doilea copil, dar asta nu o oprește să fie extrem de dinamică și plină de energie!

Alina Pușcaș a născut de curând cel de-al doilea copil, dar asta nu o oprește să fie extrem de dinamică și plină de energie!

Nici nu bine a născut, că vedeta s-a și întors pe platourile de filmare ale emisiunii „Te cunosc de undeva”!

În drum spre muncă, Alina a postat o poză cu ea nemachiată. Fotografia a făcut senzație printre fani!

Articolul continuă după reclamă

„Chiar daca oboseala se citeste de la o posta pe fata mea, m-am hotarat sa revin cat de repede la munca 😜📽🎙🎉 Asadar...sunt in drum spre munca, band cafeluta ...la volan (nu informati politia rutiera , nu sunt un pericol 😂😂😂)”

Andreea Bălan e de nerecunoscut! Vedeta s-a schimbat total după ce a născut! Cum arată acum?... Jimi Hendrix, Ștefan Bănică jr, Carmen Șerban, Kris Kross și Samantha Fox cântă la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x