Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite
Logo Te Cunosc de Undeva

Te Cunosc de Undeva

Sâmbătă, ora 20:00

AMI a învățat să danseze la bară pentru a se transforma în J.Lo la "Te Cunosc de Undeva"

Nu este ușor să te transformi în J. Lo.

AMI a făcut eforturi foarte mari pentru a reuși să o interpreteze cât mai bine pe J. lo.

Este unul din momentele pe care coregrafa de la "Te cunosc de undeva" le-a apreciat foarte mult: "Este momentul de la SuperBowl".

Ozana a recunoscut: "Este o performanță 3D. Are de cântat în stil, are de dansat și câtârat pe sus. Ai avut forță și ai avut curaj. Ești minunată!".

"Oricât am repeta noi de mult, acest sport a intrat în categoria Sporturilor Olimpice".

Numai în pielea lui AMI să nu fii: "Poate pentru voi o să pară foarte simplu, dar să știți că nu e simplu pentru că trebuie să ai multă forță".

"Mă bucur că ai fost în sincron cu colegii, dar mi-ar fi plăcut mai multă energie, dar pentru primul moment este bine.", i-a spus Andreea Bălan.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

 

Video