Antena Căutare

AMI, în lacrimi după ce se transformă în Lara Fabian - "Je suis malade", la Te cunosc de undeva!

În a opta ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", AMI se transformă în Lara Fabian și cântă piesa "Je suis malade".

AMI, în lacrimi după transformă în Lara Fabian - "Je suis malade", la Te cunosc de undeva!

AMI a dat adus rafinamentul franțuzesc al Larei Fabian cu piesa "Je suis malade", în platoul Te cunosc de undeva! Spectacol plin de emoție și nostalgie, cam așa a fost întregul moment.

Artista româncă a conturat prin simplitate și prin puterea emoției ceea ce Lara Fabian reușește să facă pe marile scene. O intepretare grea, atât muzical, cât și emoțional. O poveste despre iubire, pierdere și speranță căreia, AMI, a reușit să îi dea amploarea unei opere de artă pe scena marilor transformări.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Cu ultima notă dusă corect pe partitură, AMI a izbucnit în lacrimi, dovadă că un artist trăiește până în adâncul ființei sale ceea ce îi este dat spre interpretare. Sub pasiunea vocii ei, versurile marei cântărețe franceze au fost pătrunse de trăire pură.

Colegii săi i-au sărit în brațe, emoționați și ei până la lacrimi de actul creației sale. Juriul împresionat de prestația lui AMI s-a ridicat în picioare pentru a o aplauda.

"Îmi cer scuze, dar momentul acesta l-am dedicat mamei mele. E una dintre piesele ei preferate și și-a dorit întodeauna să o cânt. I-am spus că nu pot să cânt așa ceva, că nu este genul meu și știu că nu a ieșit perfect, la repetiții mi-a ieșit mult mai bine, dar nu contează asta, sper că a ajuns la ea piesa asta și sper că am făcut-o mândră. Mulțumesc!", a spus AMI cu lacrimi în ochi.

"Rareori am plâns la Te cunosc de undeva! Deși sunt o fire emotivă, dar încerc să nu mă las impresionată, dar acum m-ai impresionat. Emoția ta a ajuns la mine și mi-au dat lacrimile, asta înseamnă mult!", spune Andreea Bălan.

Urmărește mai jos momentul

Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu se transformă în Aqua - "Barbie girl", la Te cunosc de undeva!... Jojo se transformă în Lenny Kravitz - "Are you gonna go my way", la Te cunosc de undeva!...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Ultimele știri
x