Antena Căutare

Ami, transformare de excepție pe scena Te cunosc de undeva! Ștefan Bănică Jr. ar aplauda-o

Ștefan Bănică Jr. ar felicita-o pentru performanța inedită. Ami a avut o transformare dificilă în noua ediție a show-ului Te cunosc de undeva!

ami pe scena te cunosc de undeva Galerie
Ami, transformare de excepție pe scena Te cunosc de undeva! Ștefan Bănică Jr. ar aplauda-o

O altă transformare care aduce provocări este cea a lui Ami. Ea s-a deghizat în Ștefan Bănică Jr. pentru o interpretare de zile mari. Ami a cântat piesa "Dă mamă cu biciu-n mine", o piesă evergreen lăutărească. În edițiile trecute, personajul lui Bănică Jr. a fost câștigător și acesta ar putea fi un atuu.

Având în vedere că Ștefan Bănică Jr. e un actor excepțional, Ami a avut mult de muncă și a trebuit să învețe să joace mult teatru pentru ca momentul ei să fie unul perfect.

Intrarea legendară cu “Bună seara, prieteni”, transformarea fizică de neegalat și gesturile copiate perfect au făcut din interpretarea lui Ami una demnă de apluze furtunoase. Ami și-a jucat rolul până la capăt.

“Hai că mai cam lăsat fără vorbe”, a spus juratul Cristi.

“Ți-a ieșit foarte bine, deși nu ai avut balet, n-ai avut coregrafie, ai făcut toate gesturile și parcă – parcă îl vedeam pe Ștefan”, a mai adăugat Andreea Bălan.

"Cât talent disociat zace în tine!", a lăudat-o Ozana Barabancea.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Tavi Clonda, travestit în Madonna, sexy pe tocuri, a făcut furori pe scena Te cunosc de undeva!... Toto Dumitrescu, cu păr roz și o mulțime de fane, face show pe scena Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x