Antena Căutare

Amna sau Tina Turner? Cine ne-a cântat și încântat în această seară? "What's Love Got To Do With It" a sunat ca la mama ei

Seara a venit cu o transformare plăcută pentru Amna! Artistă a intrat în pielea cântăreţei Tina Turner, pe care o iubeşte foarte mult. Și i-a ieşit de minune!

Seara a venit cu o transformare plăcută pentru Amna! Artistă a intrat în pielea cântăreţei Tina Turner, pe care o iubeşte foarte mult. Și i-a ieşit de minune!

Ba mai mult, aceasta a mărturisit că, datorită ei, a câştigat primii bani în muzică:

"Am studiat tehnica ei vocală de când eram mică, iar primii bani i-am făcut cântând cover-urile ei în baruri, restaurante şi cafenele, la nunţi, botezuri şi alte petreceri. Îi sunt recunoscătoare pentru că, astfel, am reuşit să-mi împlinesc visul. O iubesc foarte mult pe Tina Turner. Este un exemplu pentru mine".

Pasiunea cu care a cântat a spus totul! Încă o dată a demonstrat că are o voce puternică, reuşind să ne-o aducă mai aproape pe indragista cântăreaţa şi compozitoarea pop-rock Tina Turner.

Amna şi-a asumat rolul pe care l-a jucat în această seară şi s-a văzut că i-a făcut plăcere! A creat un moment special. Coafură, pielea ciocolatie, mişcările și inflexiunile voci au fost de acolo, de la mama lor. Bravo!

Cum sună piesa originală:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Eurovisionul direct în platoul "Te cunosc de undeva". Excentricul Verka Serduchka a luat cu asalt scena, iar D... Este clar! Dorian Popa a fost înlocuit cu Missy Elliot la "Te cunosc de undeva". Iar nouă nu ne sună deloc a g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x