Antena Căutare

Spune-i că au fost perfecte! Provocare uriașă pentru Raluka și Ana, care s-au transformat în două dintre cele mai mari vedete ale planetei!

Când ruleta îți hărăzește două dintre cele mai mari voci ale muzicii mondiale, misiunea oricărui concurent de la Te cunosc de undeva devine imposibilă. Nu și pentru Ana și Raluka, două fete senzaționale, care nu dau înapoi în fața niciunei provocări

Când ruleta îți hărăzește două dintre cele mai mari voci ale muzicii mondiale, misiunea oricărui concurent de la Te cunosc de undeva devine imposibilă. Nu și pentru Ana și Raluka, două fete senzaționale, care nu dau înapoi în fața niciunei provocări.

Echipa de la Te cunosc de undeva a avut de muncit la toate capitolele. Barbara Steisand și Celine Dion sunt două vedete pe care nimeni nu s-ar încumeta să le imite, însă atunci când vine vorba de Te cunosc de undeva, nimic nu mai pare atât de greu.

Când ai voce, nu contează stilul. E Petrică Mâțu Stoian? Carmen Rădulescu e de nerecunoscut în această seară!... E real sută la sută! Jean de la Craiova i-a speriat pe toți jurații cu apariția sa. Și Rasputin ar fi rămas fără cuvinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x