Antena Căutare

Anca Țurcașiu și Jean Gavril, moment cuceritor în ultima gală a sezonului 19 Te cunosc de undeva!. „O finală demnă de Broadway”

Echipele care nu s-au calificat în finala sezonului 19 Te cunosc de undeva! au pregătit transformări impresionante și i-au susținut pe cei rămași în ultima cursă din competiția, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

Anca Țurcașiu și Jean Gavril la Te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
Anca Țurcașiu și Jean Gavril, moment cuceritor în ultima gală a sezonului 19 Te cunosc de undeva!. „O finală demnă de Broadway” | Antena 1

Anca Țurcașiu și Jean Gavril vor crea un moment complex și cuceritor în ediția care încheie sezonul transforming show-ului. La scurt timp după ce s-a oprit muzica și cei doi artiști și-au încheiat actul, Ozana Barabancea a exclamat: „Este o finală demnă de Broadway“. Performance-ul lor, ale celorlalte șapte perechi, dar și cine va câștiga mult râvnitul trofeu și premiul de 15.000 de Euro, telespectatorii pot afla urmărind finala emisiunii Te cunosc de undeva! mâine seară, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Emilian, provocare neașteptată pentru WRS înainte de finala Te cunosc de undeva! „Ajungeți să fiți naturali studiind o referință”

Anca Țurcașiu și Jean Gavril, moment cuceritor în ultima gală a sezonului 19 Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au devenit Fergie și au interpretat melodia „Be Italian“. Până să ajungă în fața juraților, ei au întâmpinat tot felul de provocări la antrenamentele cu Crina Mardare, Ioana Macarie și Adriana Trandafir. „Mi se pare că ne-am dat pentru finala aceasta un challenge foarte mare sunt foarte mulțumit cu treaba asta“, a spus Jean Gavril, iar despre cântăreața americană, Adriana Trandafir a punctat: „E foarte teatrală, foarte dramatică și senzuală în același timp. Vor trebui să cânte, vor trebui să danseze, vor trebui să își dozeze energia în așa fel, încât să ajungă până la final cu toată amploarea pe care o are referința, modelul“.

Deși a mărturisit că are nevoie de multe ore de repetiții pentru coregrafia complexă, Anca Țurcașiu a învățat într-un timp foarte scurt fiecare mișcare pe care artista din Statele Unite o face în videoclipul piesei. Și, desigur, și colegul său. „Foarte frumos momentul… Doamne, dacă o să le iasă, cred că o să fie ceva extraordinar. Partea de canto cu siguranță o să le iasă foarte bine. Pe parcursul întregului sezon au fost teribil de implicați, teribil de muncitori, au avut piese grele, piese cu coregrafii grele, transformări grele“, a declarat Crina Mardare. „Simt că s-a schimbat ceva și anume: atenția la detalii, pe care ar trebui să o acord eu în cariera mea, show-urilor mele… Și plec de aici învățând că un costum poate face diferența, o coregrafie poate face diferența… și toate, puse împreună, pot crea un show spectaculos“, a spus Jean Gavril într-un interviu oferit înainte de a urca pe scena Te cunosc de undeva!.

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au creat un performance complex din toate punctele de vedere, iar cei prezenți în platoul de filmare au fost cuceriți de ei. Jurații, colegii lor și spectatorii s-au ridicat de pe scaune și i-au aplaudat. „Sunt impresionată, sunt foarte fericită, pentru că am văzut aceste ruperi de ritm foarte bine măsurate, aceste modulații care au revenit înapoi la Do. Mi-a plăcut cum ați cântat, mi-a plăcut cum ați dozat, mi-a plăcut cum ați dansat, mi-a plăcut energia voastră. Anca e senzațională, Anca e o plăcere să te văd, să te urmăresc, să te redescopăr! Da, pe lângă tine orice artist crește! Cred că în această seară minunată de sâmbătă este o finală demnă de Broadway“, a exclamat Ozana Barabancea.

Mihai Petre a subliniat că apreciază la cei doi artiști puterea pe care o au pentru a lucra în echipă. „Aceeași abordare profesionistă, aceeași inteligență cu care vă pregătiți, din punctul meu de vedere, pentru că noi vedem aici rezultatul final, dar eu cred că sunteți o pereche ce reușește să se pregătească inteligent întrucât știți ce înseamnă forța echipei. Cred că nimeni nu vrea să strălucească neapărat în această echipă, fiecare își face treaba și amândoi puneți pe masă o atenție la detalii fantastică“, a subliniat juratul, iar Cristi Iacob a adăugat: „În afară de seriozitate, de eleganță, de muncă, de talent – acesta este de la Dumnezeu –, aveți o chestie care nu se poate juca… se numește: aristocrație (…). Pot să spun că sunteți ca un cuplu princiar“.

După 13 săptămâni pline de sute de ore de antrenamente, sacrificii, oboseală, emoții, transformări de excepție și momente memorabile, clasamentul de la Te cunosc de undeva! se resetează și ajunge la 0. ADDA, Radu Bucălae, Nicole Cherry, Juno, CRBL, Radu Țibulcă, WRS și Emilian reprezintă cele patru echipe finaliste din acest sezon. Cine va câștiga premiul de 15.000 de Euro și, implicit, trofeul sezonului 19 al transforming show-ului, dar și cum au evoluat toți concurenții în gala finalei, telespectatorii pot descoperi mâine seară, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Nicole Cherry și Juno, surpriză în versuri în timpul momentului din finala Te cunosc de undeva!

Emilian, provocare neașteptată pentru WRS înainte de finala Te cunosc de undeva! „Ajungeți să fiți naturali studiind o r... Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții spectaculoase în ultima gală. Ce au p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x