Antena Căutare

Anca Țurcașiu, un model pentru toate vedetele din România!

La 45 de ani, Anca Ţurcaşiu arată mai bine ca la 20, când făcea furori în filmul "Miss Litoral". O spune şi ea, o arată şi fotografiile în costum de baie surprinse în vacanţa recentă din Asia. Actriţa pare să fi descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe: fitness cu un antrenor, cel puţin 7 ore de somn şi o dietă sănătoasă, fără abateri culinare

La 45 de ani, Anca Ţurcaşiu arată mai bine ca la 20, când făcea furori în filmul "Miss Litoral". O spune şi ea, o arată şi fotografiile în costum de baie surprinse în vacanţa recentă din Asia. Actriţa pare să fi descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe: fitness cu un antrenor, cel puţin 7 ore de somn şi o dietă sănătoasă, fără abateri culinare.

Rezultatele sunt pe măsura efortului depus în sală. La aproape 46 de ani, Anca Ţurcaşiu este considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din România. Chiar şi la 20 de ani, pe când apărea în filmul Miss Litoral, Anca avea forme mai pline decât acum.

Atunci şi-a propus să-şi păstreze trupul tânăr pentru mai mult timp. A renunţat la carne şi s-a apucat de fitness.Pentru ea nu există capricii culinare. Cu aceste reguli stricte, Anca Ţurcaşiu reuşeşte să-şi păstreze greutatea din adolescenţă.

Și din punct de vedere personal, vedeta are o viață fericită. Anca şi Cristi sunt căsătoriţi de 18 ani şi au un fiu de 17. În ciuda zvonurilor care i-au dat despărţiţi, sunt în continuare o familie fericită.

Din 13 februarie, Anca Ţurcaşiu va începe un nou drum în cariera ei. S-a alăturat echipei "Te cunosc de undeva".

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x