Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, cea mai frumoasă Crăciuniță! A cântat în direct „Fantezie de iarnă”

Cu fiecare apariție, Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, își impresionează fanii prin frumusețe, eleganță, atitudine și sinceritate. Recent, artista a postat pe pagina ei oficială imagini de la Antena Stars, acolo unde a fost invitată cu trupa ei de dans să cânte „Fantezie de iarnă”.

Cu fiecare apariție, Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, își impresionează fanii prin frumusețe, eleganță, atitudine și sinceritate. Recent, artista a postat pe pagina ei oficială imagini de la Antena Stars, acolo unde a fost invitată cu trupa ei de dans să cânte „Fantezie de iarnă”.

Fanii au observat imediat pentru costumul inedit de Crăciuniță, unul care i-a pus formele perfecte în evidență. Mai mult, artista de abia așteaptă Crăciunul, căci e pentru a doua oară când îl petrece cu micuța Ella Maya, fetița ei și a ctorului George Burcea.

„Ești cea mai frumoasă!”, „Fantezie de iarnă, piesa de care m-am îndrăgostit!”, „Andreea, de când ești mamă, ești mai frumoasă ca niciodată!”, au fost numai câteva dintre reacțiile fanilor.

Desigur, publicul a felicitat-o, a complimentat-o pentru look-ul fresh și adolescentin și a lăudat-o pentru talentul și energia debordantă.

Ultimele știri