Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva” și “Ie, Românie” , dezvăluiri din viața de familie: ”Am muncit foarte mult de-a lungul anilor”

 

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri din viaţa de familie! Ce o ajută să treacă peste tot şi peste orice, dar şi cum se pregăteşte pentru show-urile sale de excepţie, am aflat de la ea într-un interviu cu cărţile pe faţă!

Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi sunt juraţii emisiunii “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu! Ce pregătesc vedetele!

Nu mai e un secret faptul că jurata de la „Te cunosc de undeva” nu a avut copilărie, fiind de la zece ani în lumea showbizului. Tocmai de aceea, diva spune că îi va da libertatea fetiței ei de a alege să facă ce vrea ea. ”Am muncit foarte mult de-a lungul anilor!”, a dezvăluit Andreea Bălan, vizibil afectată, dar mândră de ceea ce a realizat.

Acum, după fiecare concert, Andreea Bălan e fericită să se întoarcă acasă, acolo unde o așteaptă soțul și fetița ei. În plus, ori de câte ori are ocazia pleacă în vacanță, unde reușește să se răsfețe.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe