Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, în mare dilemă! Le-a cerut sfatul fanilor!

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și jurată în cadrul show-ului ”Te cunosc de undeva!”, le-a cerut fanilor un sfat în ceea ce privește look-ul său.

”Lung, scurt, cu breton? Cum să mă aranjez de Revelion?, a fost dilema artistei. Părerile fanilor a fost împărțită: unii i-au spus că îi stă bine cu bretin, alții au opinat că e superfrumoasă cu părul lung.

În orice caz, Andreea arată foarte bine, indiferent de look. Artista are foarte multe concerte în perioada imediat următoare, dar de Crăciun vrea să petreacă alături de soțul ei, George Burcea, și de fetița lor, Ella Maya.

Artista a primit mii de Like-uri la postare și pare a ține seama de părerile fanilor.

Voi ce credeți: cum i-ar sta mai bine?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe