Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, le-a prezentat-o tuturor pe nașa fetiței sale. Fanii, în al nouălea cer!

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan a postat recent pe pagina ei de socializare o fotografie în care le-a prezentat-o tuturor pe Diana, nașa fetiței sale. Tânăra nu face parte din showbiz, nu este o persoană publică, deși ar putea oricând să cocheteze cu modelingul.

Atât tânăra mămică, cât și nașa Ellei arată mai degrabă ca două adolescente, cu siluete trase ca prin inel.

Cele două prietene au primit foarte multe complimente, mai ales că au transmis împreună un vibe pozitiv. 

„Ce frumoase sunteţi, o poză cât o mie de cuvinte care transmite prietenia adevărată şi sinceră ,vă doresc numai bine, vă pup dragele mele frumoase!”, „Minunate!”, ”Doamne, cât de frumoase sunteți!”, au fost numai câteva dintre comentariile fanilor.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe