Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, mesaj impresionant de încurajare pentru Simona Halep!

 

Printre milioanele de români care i-au transmis mesaje de încurajare Simonei Halep în Finala de la Roland Garros se numără și Andreea Bălan, , jurata de la „Te cunosc de undeva”.

„Când locuieşti cu George Burcea doi ani, nu ai cum să nu devii microbistă!  Acum ori niciodată, HAI ROMÂNIA! 💙💛❤️”, a fost mesaju transmis de artistă. În plus, cântăreața s-a îmbrăcat și „adecvat”, în acord cu evenimentul.

În urmă cu exact două săptămâni, pe buzele tuturor exista o singură întrebare: ”Se va recupera Simona Halep la timp pentru debutul Roland Garros-ului ? Și dacă da, câte tururi o va ține ?” Ei bine, de recuperat nu s-a recuperat complet, însă s-a prezentat pe zgura pariziană și a câștigat meci după meci, iar azi, 10 Mai, evoluează cu trofeul de Grand Slam pe masă, într-un meci care poate rescrie istoria tenisului românesc.

Mult succes. Simona!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe