Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, și soțul său se distrează la maximum peste Ocean.Imagini HOT cu artista

 
+7 click pentru
galerie

Se pare că America este continetul preferat al Andreei Bălan și a soțului său, George Burcea. Nu numai că și-au făcut luna de miere peste Ocean, ci, mai mult, după un an de muncă istovitor, începutul lui 2018 îi prinde pe cei doi tot în Statele Unite ale Americii.

Andreea Bălan, mărturisiri surprinzătoare la ”Dincolo de aparențe”: „Nu contează cine este vinovatul într-o familie, mama este cea responsabilă”

Cei doi, Andreea și George, se află de mai bine de o săptămână în vacanță în America, acolo unde se distrează și profită din plin de fiecare zi liberă. Cei doi soți au început cu câteva dintre cele mai cunoscute orașe din statul american, Florida. Apoi au zburat  către Jamaica, iar acum se află în Mexic.

În această vacanță, Andreea și George și-au lăsat fetița acasă, cu bunicii, chiar dacă recunosc că se topesc de dorul ei.

Pe contul său de Instagram și Facebook, artista Andreea Bălan își ține fanii la curent cu tot ceea ce face! „Vă invidiem, frumoșilor!”, „Ce vacanță superbă aveți!”, „Un cuplu extraordinar!”: sunt numai câteva dintre comentariile admiratorilor.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe