Antena Căutare

Andreea Bălan, moment de sinceritate: „Iubesc să fiu româncă pentru că suntem oameni buni în suflet!”. Mesajul artistei e emoționant!

Andreea Bălan, devenită de curând mamă, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a postat o fotografie în care le urează tuturor românilor „La mulți ani!” însoțită de un mesaj emoționant.  

Andreea Bălan, devenită de curând mamă, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a postat o fotografie în care le urează tuturor românilor „La mulți ani!” însoțită de un mesaj emoționant.

„Iubesc să fiu româncă pentru că suntem oameni buni în suflet şi, deşi am călătorit în toată lumea, cei mai sufletişti oameni sunt în România. Românii au mai mult suflet decât alte naţii iar momentul din Mexic (cand am primit medalia de argint pentru tara noastra), a fost, pentru mine si pentru Petrisor, cel mai frumos sentiment de mandrie.
La multi ani, România!”
, a scris vedeta.

Andreea Bălan și George Burcea au devenit în urmă cu o lună părinții unei fetițe superbe, pe nume Ella Maya.

La mulți ani, Andreea Bălan! Să trăiești, Andrei Aradits! Sărbătoare în „familia” Te cunosc de undeva... Marilyn Monroe, Elvis Presley, Alice Cooper, Angela Gheorghiu și Aurelian Andreescu, la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x