Antena Căutare

Andrei Aradits, jurat “Te cunosc de undeva!”, despre vacanța de trei săptămâni din America. INTERVIU EXCLUSIV

Andrei Aradits, jurat “Te cunosc de undeva!”, show care revine din 10 septembrie, ora 20.00, la Antena 1, cu cel de-al zecelea sezon, a povestit despre vacanța de trei săptămâni din America.

Andrei Aradits, jurat “Te cunosc de undeva!”, show care revine din 10 septembrie, ora 20.00, la Antena 1, cu cel de-al zecelea sezon, a povestit despre vacanța de trei săptămâni din America.

De curind, te-ai intors din vacanta din America. La cine ai fost, cit ai stat si pe unde ai colindat?

Am fost în America să-mi vizitez, în sfârșit, unchiul. În sfârșit, pentru că am mai încercat o dată în studenție să iau viza și m-au refuzat. Degeaba le-am explicat atunci că nu vreau să emigrez, cred că au ideea preconcepută că toti actorii vor la Hollywood.

Care sunt locurile pe care le-ai vizitat?

Am stat o săptămână în Florida și încă o săptămână în New York. Dacă tot ne-am nimerit pe coasta de Est, am tras o fugă până în Orlando, unde ne-am dat în tiribombe la Universal. Din păcate, a plouat zdravăn. Problema nu era că eram fleașcă (ploaia e caldă și binevenită în august), grav a fost că 4 rollercoast-uri erau închise de frica fulgerelor și le-am ratat. Apoi am condus până în Palm Beach și Miami, unde am văzut pelicani pe plajă, iguane pe stradă, oameni și votanți de Trump.

Ce te-a frapat acolo?

Dimensiunile! Spațiul e uriaș. Totul e mare. Plaja e mare, valurile sunt mari, burgerul e mare, șoselele cu 6 benzi sunt lungi și pline de mașini mari (dacă l-aș lua pe Tico acolo aș apărea în ziar fără să fiu vreo vedetă). În schimb, benzina e 50 de cenți litrul. Dacă mâine prețul benzinei ar fi european, America ar falimenta. Cum să nu vezi arme de distrugere în masă și teroriști la tot pasul în bazinul petrolifer arab?

Ce ti-a placut in mod deosebit? Ce ti-a displacut?

Uite o peripeție care să exemplifice coerent ce mi-a plăcut cel mai mult. Am fost pe o plajă sălbatică în Florida și pe Eric (n.n. fiul său) l-a mângâiat o meduză veninoasă pe picior. Nu părea ceva foarte grav, dar dureros. M-am dus până la un salvamar (fără prea multe speranțe) și l-am întrebat dacă are ceva anti-meduză. În 10 minute a venit la noi o mașină cu un ranger tânăr care l-a consultat pe Eric și l-a uns cu un anti-inflamator. Asta mi-a plăcut cel mai mult: profesionalismul serviciilor. Mi s-a părut incredibil de prompt, simplu și firesc.

Ce nu mi-a plăcut este imbecilitatea nationalistă cu care se menține sistemul american de măsurători. M-au enervat milele, inch-ii, galoanele, pounds-urile și toate subdiviziunile lor fără nici o logică. Sistemul decimal metric e mult mai simplu și coerent. Dacă tot ne globalizăm, hai măcar să măsurăm laptele cu aceeași oca.

Ce au ei si noi nu o sa avem niciodata?

Multe!! Dar personal mi s-a părut incredibil că au arme la WallMart. Noi n-avem pistoale lângă detergenți, mi se pare o diferență semnificativă culturală.

Ai putea trai acolo? Te-ai putea imbata cu un american?

N-aș alege să trăiesc în New York. Oamenii sunt mânați de o ambiție teribilă și muncesc de la sar capacele. Pe de altă parte, perfomanța de care sunt capabili e greu de egalat fără munca pe care o depun.

Ozana Barabancea, jurata "Te cunosc de undeva", de urgenţă la spital: "Am dat fuga la două clinici!"... Andreea Bălan, despre sarcină și viitorul copilului său: ”Nu am să fac cu fiica mea cum a făcut tatăl meu cu mine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x