Antena Căutare

Anii ’80, cu naivitatea şi muzica lor!  Ramona Bădescu s-a transformat într-o mare doamnă a muzicii românești, Angela Similea!! "Iubite!", ne-ai auzit?

În a patra ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!",Ramona Bădescu cântă o melodie sensibilă din anii ’80, transformată într-o mare doamnă a muzicii românești, Angela Similea.

În a patra ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!",Ramona Bădescu cântă o melodie sensibilă din anii ’80, transformată într-o mare doamnă a muzicii românești, Angela Similea.

Ramona a fost atât de emoționată de ipostaza în care se află că, la antrenamente, nu și-a putut stăpâni lacrimile. “Cine ți-a frânt inima de te apucă plânsul la piesa asta?”, a fost curios să afle Andrei Aradits, la ora de actorie. “O admir de când eram mică și, pentru mine, este o probă foarte dificilă să o imit pe Angela Similea”, a mărturisit frumoasa Ramona.

Şi noi o credem pe cuvânt!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

CRBLE, CRBLE, parcă nu ne vine a crede că nu poţi dansa! Phil Collins, aplaudă-l pe artistul nostru! "I Can't Dance... "Virtual Insanity" sau să dansăm până în zori!! Sebastian Muntean, îţi muţumim! Jamiroquai, ne era dor de ti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x