Antena Căutare

Anii 90 sunt din nou la putere. O transformare perfectă pentru Biu. Melanie Thorton, diva muzicii dance a venit la „Te cunosc de undeva”

A strâmbat puțin din nas când a văzut ce i-a hărăzit ruleta, dar în momentul transformării și-a schimbat părerea. Biu Marquetti a fost jumătatea feminină a trupei La Bouche, cea care la sfârșitul anilor 90 făcea furori în discotecile României cu piesa „Sweet Dreams”

A strâmbat puțin din nas când a văzut ce i-a hărăzit ruleta, dar în momentul transformării și-a schimbat părerea. Biu Marquetti a fost jumătatea feminină a trupei La Bouche, cea care la sfârșitul anilor 90 făcea furori în discotecile României cu piesa „Sweet Dreams”.

O dragoste neîmplinită, o pereche potrivită. Diana Ross și Michael Jackson de România au întors scena cu susul în jos!... Populara e de bază...Daniel Max Dragomir ne-a arătat ce înseamnă tradițiile și a fost un Dolănescu impecabil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x