Căutare Live

Apariții demne de două dive pentru Andreea Bălan și Alina Pușcaș la Te cunosc de undeva, gala 11

Apariții demne de două dive pentru Andreea Bălan și Alina Pușcaș la Te cunosc de undeva 2020. Ținutele care le-au pus în evidență siluetele perfecte au atras atenția tuturor.

Apariții demne de două dive pentru Andreea Bălan și Alina Pușcaș la Te cunosc de undeva 2020. Ținutele care le-au pus în evidență

Amândouă îmbrăcate în alb, ca niște zâne, pline de feminitate, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au avut niște ținute superbe în ediția 11 a emisiunii Te cunosc de undeva!.

Frumoasa prezentatoare Alina Pușcaș a purtat o rochie albă, superbă, care i-a pus în valoare silueta și bustul. Ea a asortat o pereche de cizme peste genunchi care au completat perfect ținuta.

De cealaltă parte, tot în alb, dar cu un alt farmec, Andreea Bălan a purtat într-o rochie lungă, cu o crăpătură pe-o parte și o diademă care a făcut-o să strălucească.

Frumusețea lor răvășitoare nu avea cum să treacă neobservată pentru publicul din emisiune, dar nici pentru cel de acasă.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. Adriana Trandafir și Romică Țociu, căzătura serii în show-ul transformărilor... Cea de-a 11-a gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara...
Ultimele știri