Antena Căutare

Apariții demne de două dive pentru Andreea Bălan și Alina Pușcaș la Te cunosc de undeva, gala 11

Apariții demne de două dive pentru Andreea Bălan și Alina Pușcaș la Te cunosc de undeva 2020. Ținutele care le-au pus în evidență siluetele perfecte au atras atenția tuturor.

Apariții demne de două dive pentru Andreea Bălan și Alina Pușcaș la Te cunosc de undeva 2020. Ținutele care le-au pus în evidență

Amândouă îmbrăcate în alb, ca niște zâne, pline de feminitate, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au avut niște ținute superbe în ediția 11 a emisiunii Te cunosc de undeva!.

Frumoasa prezentatoare Alina Pușcaș a purtat o rochie albă, superbă, care i-a pus în valoare silueta și bustul. Ea a asortat o pereche de cizme peste genunchi care au completat perfect ținuta.

De cealaltă parte, tot în alb, dar cu un alt farmec, Andreea Bălan a purtat într-o rochie lungă, cu o crăpătură pe-o parte și o diademă care a făcut-o să strălucească.

Frumusețea lor răvășitoare nu avea cum să treacă neobservată pentru publicul din emisiune, dar nici pentru cel de acasă.

Romică şi Adriana au început a 11-a gala Te cunosc de undeva! cu... o căzătură!... Te cunosc de undeva 2020. Cine a câștigat gala 11 și cum arată clasamentul final...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x