Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Apetisanta Ruby, concurenta de la „Te cunosc de undeva”, a trecut la cratiță! Ce bunătăți au ieșit din mâinile ei?

 
+2 click pentru
galerie

Ruby, frumoasa concurentă de la „Te cunosc de undeva”, este cu adevărat talentată, și nu doar în plan muzical. Artista apetisantă știe și să gătească, iar în bucătărie nu se înlătură de la nimic.

Cel puțin asta demonstrează ultima fotografie postată pe Facebook, unde artista le-a arătat fanilor bucătăria proprie. Ba chiar și-a întrebat admiratorii ce cred ei că are de gând să gătească.

„Praz”, „ouă”, „cartofi prăjiți”: au fost cele mai vehiculate răspunsuri. De asemenea, nu au lipsit complimentele și miile de Like-uri. „Ești superbă!”, „Cea mai sexy bucătăreasă!”, „Cea mai frumoasă artistă”, i-au scris fanii.

Voi ce credeți că știe să gătească Ruby?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe