Antena Căutare

Au început filmările pentru sezonul 20 Te cunosc de undeva!

8 echipe de artişti au spus „Da” spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

imagine jurati te cunosc de undeva! sezonul 20
Au început filmările pentru sezonul 20 Te cunosc de undeva! | Antena 1

Show-ul transformărilor totală şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, în această primăvară. Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize.

8 echipe de artişti au spus „Da” spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Au început filmările pentru sezonul 20 Te cunosc de undeva!

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”.

„Acest show minunat face parte din viaţa mea şi asta cred că spune totul! Sunt foarte fericită că începe un nou sezon, atât de frumos, de iubit şi de aşteptat de public. Foarte mulţi oameni m-au întrebat şi iată că acum am şi răspunsul mult aşteptat: am început filmările pentru sezonul 20!”, spune Ozana Barabancea.

Citește și: Când are loc premiera Power Couple România – La bine și la greu. Show-ul care redefinește relația de cuplu începe din 5 februarie

„Cum să nu fii bucuros, fericit, inspirat, când faci parte dintr-o poveste iubită, așteptată și urmărită de milioane de oameni? E o senzație pe care o doresc tuturor. Cred că secretele longevității acestui proiect sunt seriozitatea abordării lui, atenția vie pe care o au realizatorii în ceea ce privește cerințele marelui public, dar şi imaginația tuturor departamentelor. Și multă, multă dragoste!”, dezvăluie Cristi Iacob, în vreme ce Aurelian Temişan completează „Bucurie e puţin spus când e vorba de Te cunosc de undeva! E o satisfacţie imensă să primesc acel telefon care mă anunţă că ne pregătim pentru următorul sezon! Faptul că acest show a ajuns la sezonul 20 se datorează unei munci extraordinare şi unei dorinţe imense de a face lucruri spectaculoase! Iubesc acest show şi, dacă ar fi după mine, ne-am revedea şi în sezonul 99 😊”.

Show-ul transformărilor totale le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20, ce va putea fi urmărit în această primăvară pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x