Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Aurelian Temișan, flashmob cu piesa “Of, ce doare!”: “Mă bazez pe cât mai mulți oameni liberi și dornici să ni se alăture”

 

Duminică, 15 octombrie, la ora 12.00, Aurelian Temișan, juratul de la “Te cunosc de undeva!”, le dă întâlnire celor care iubesc muzica lui, dar și mișcarea, pe platoul din Parcul Lumea Copiilor (intrarea din spatele Palatului Copiilor), la un flashmob pentru piesa „Of, ce doare!”, pe care a lansat-o de curând. Melodia are și un dans, special creat de instructorul Andrei Oșanu.

Este primul flashmob în care sunt subiect principal. Inițiativa pleacă de la mine și de la compozitorul piesei, Mihai Alexandru. Andrei Oșanu a făcut acest dans și m-a provocat și pe mine să mă alătur.

Am învățat și am repetat pașii în fața calculatorului, după filmulețul lui Oșanu, dar îi fac mai temperat și mai moderat, având în vedere că sunt la câteva luni de la operația de hernie și nu am încă voie să mă arunc din plin în toate activitățile artistice care necesită efort fizic.

Așadar, duminică mă bazez pe cât mai mulți oameni liberi și dornici să ni se alăture, să fie parte a acestei energii frumoase, debordante, plină de aplauze și râsete, pe care o creează atât melodia, cât și dansul”, spune Aurelian Temișan.

Cei care doresc să participe la flashmob, pot învăța pașii, urmărind acest filmuleț:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe