Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Aurelian Temișan, juratul de la „Te cunosc de undeva”: „Se spune că atunci când bei vezi dublu. Da' când te vezi triplu?” Ce i s-a întâmplat

 
+2 click pentru
galerie

Aurelian Țemișan, juratul emisiunii „Te cunosc de undeva”, este pregătit de weekend, mai ales că a avut o săptămână plină, în care a muncit foarte mult. Doborât la propriu de oboseală, artistul a făcut un selfie și a cerut părerea prietenilor.

„Se spune că atunci când bei vezi dublu. Da' când te vezi triplu? #vineri #relaxare #weekend #incurand #friyay #hahaha #sanemaisiamuzam#temisan”, a întrebat el. Fanii s-au amuzat și au emis diverse ipoteze. „Temi, se numește oboseală!”, i-au spus ei.

Voi ce părere aveți? E drept, nu e deloc ușor să fii cântăreț, actor, jurat, tată și soț, să ai concerte, proiecte, dar tocmai de asta există weekendul - pentru un răgaz de odihnă și liniște.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe