Aurelian Temișan și Monica Davidescu, împreună de un sfert de veac! Anul acesta sărbătoresc nunta de argint

Despre Monica Davidescu și Aurelian Temișan se poate spune că sunt făcuți unul pentru altul. Au pornit împreună pe acelaşi drum de un sfert de veac! Iar de atunci îşi sunt singuranţă, iubire şi echilibru.

Aproape tot timpul îl petrec împreună. Parteneri sunt şi pe scenă, căci au multe proiecte care îi leagă în teatru. Cu siguranţă însă viaţa lor s-a schimbat definitiv atunci când pe lume a apărut fiica lor. Dora, acum în vârstă de nouă ani.

De când o au pe Dora, fiica lor, au parte de mai multă bucurie și împlinire. S-au cunoscut în urmă cu 24 de ani, pe 13 Ianuarie, și asta le-a purtat noroc. Recunosc că nu a fost dragoste la prima vedere, ci treptat s-au îndrăgostit unul de altul descoperind afinități și lucruri ce i-a apropiat. S-au văzut prima dată la un bar unde Monica prezenta, iar el cânta.

El a condus-o acasă spunându-i că stă lângă ea deși stătea foarte departe de Monica, dar așa e când ești îndrăgostit. Dupa șapte ani de relație s-au căsătorit. A fost o nuntă elegantă, frumoasă, la Palatul Snagov și de atunci fac un cuplu sudat, puternic, frumos.

La rândul ei Dora care are opt ani le calcă pe urme având talent și apărând în concert alături de tatăl ei și Monica, dar și pe un podium de modă cu mama ei. Locuiesc într-o casă frumoasă, luminoasă, pe care și-au dorit-o dintotdeauna. Actrița este și cea care își răsfață soțul și pe fetița cu preparate culinare delicioase bio foarte sănătoase.

La dezavantaje aș spune că uneori e nevoie să epuizezi o doză mare de sentimente pe scenă și că, după aceea, ești golit de tot, ești obosit, epuizat și nu mai poți să dăruiești nimic… Dar faptul că înțelegem pe deplin acest fenomen ne dă posibilitatea să ne relaxăm o zi și să ne încărcăm bateriile unul pentru altul. E important să știi să respecți tăcerea celuilalt.

Faptul că fiecare are culoarul lui, și aici mă refer, la unul - actorie, la celălalt - cântat, a fost un avantaj de la bun început. Oricum, între timp, cele două culoare au devenit unul, pentru că eu am intrat în mai multe piese de teatru în care joc alături de Monica, iar ea a cântat în primul muzical din țară, „Chicago, la Teatrul Național București, și apoi în multe emisiuni și spectacole, fie alături de mine, fie singură.

La 35 de ani, am început să mă îngrijorez și am început să investighez, să cer sfatul specialiștilor. Și eu, și Aurelian eram perfect sănătoși. Nu exista nicio problemă legată de infertilitate. Tiroida mea era însă o posibilă cauză. Am tratat-o corespunzător și, la timpul potrivit, am rămas însărcinată, aducând-o pe lume pe Dora.

Dacă acest sport îl ordonează, îl echilibrează, îi dă o stare de bine și îl și ajută în cariera artistică, nu mă pot împotrivi. Oricum, organizarea casei și a programului copilului îmi revine în totalitate și când e plecat, și când e acasă, așa că nu îmi e dificil să mă descurc în perioadele campionatelor sau ale antrenamentelor.

În tabere suntem mai mulți profesori, întotdeauna sunt cel puțin doi sau trei de canto și uneori unul de actorie. Eu fac ore de improvizație, exerciții de dicție, jocuri de memorie, de atenție distributivă, de concentrare și întotdeauna încălzire fizică, gimnastică. La finalul taberei se face un videoclip sau un spectacol.

Ultimele știri