Antena Căutare

"Azi e mare sărbătoare!" Maria Buză și Pepe au cântat pentru prima dată împreună! Maria Ciobanu și Ion Dolănescu le-au purtat noroc. BRAVO!

Şi.. unul dintre cele mai aşteptate momente ale seri a sosit. O premieră: Maria Buză și Pepe s-au transformat în Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și au cântat pentru prima dată împreună la “Te cunosc de undeva!”

Şi.. unul dintre cele mai aşteptate momente ale seri a sosit. O premieră: Maria Buză și Pepe s-au transformat în Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și au cântat pentru prima dată împreună la “Te cunosc de undeva!”

Momentul a fost excelent, fix aşa cum ne aşteptam. Cei doi au demonstrat încă o dată că sunt nişte artişti desăvârşiţi. Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au readus fericirea pe chipul tuturor, prin intermediul artiştilor noştri, acompaniați de de Taraful Silvian Voicu.

Asemănarea a fost izbitoare, atât din punct de vedere al vocilor, cât şi al înfăţişării. În seara asta muzica populară le-a purtat noroc, iar nouă "ne-a făcut pofta" de o petrecere.

Cum sună piesa originală:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sangre caliente, mami! Misha a dominat scena de la "Te cunosc de undeva". Thalia, privește și învață!... Ileana Șipoteanu și FreeStay, moment de excepție pe scena "Te cunosc de undeva". Nostalgie, romantism şi emoți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x