Antena Căutare

Bella Santiago a avut parte de o transformare senzațională la Te cunosc de undeva! Aceasta l-a interpretat pe în Hozier cântând melodia „Take me to church”

În ediţia a noua a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Bella Santiago a avut parte de o transformare senzațională! Aceasta a fost pentru o seară Hozier și a cântat cunoscut piesă „Take me to church”.

Cu un machiaj foarte bine făcut, Bella nu mai semăna deloc cu ea, ci s-a contopit cu personajul ei. Aceasta a purtat lentile de contact, o barbă falsă și a avut o privire pătrunzătoare în tot timpul momentului.

Melodia a fost una grea, însă aceasta s-a descurcat expecțional. Juriul a fost impresionat dovadă fiind felicitrile. „Mi se pare absolut fabuloasă această piesă, această scriitură cu o întindere de peste două octave”, a spus Ozana.

„M-ai convins încă o dată că, oricât de greu ar fi ceea ce îți pică, până nu îl duci acolo unde să e debarasezi de tine și să rămâi în personajul respectiv, nu te lasi. Felicitări!”, i-a transmis Aurelian Temișa.

Urmărește clipul melodiei originale, dar și interpretarea Bellei Santiago mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alex și Monica Anghel au făcut show pe scena de la Te cunosc de undeva! Aceștia s-au transformat în Niculina Constantin ... Liviu și Andrei au arătat încă o dată că pot face show! Aceștia s-au transformat în Willy William și au cântat piesa &qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x