Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Bella Santiago, fenomenală, cu ochi albaștri, la „Te cunosc de undeva!”, în cea mai grea transformare! Indianca Máduri Dixit ar fi invidioasă! „Am învățat noaptea”

Nemiloasa ruletă i-a oferit concurentei Bella Santiago cea mai grea transformare din acest sezon - indianca Máduri Dixit, dar câștigătoarea sezonului opt „X Factor” nu s-a dat bătută! A muncit pe rupte și a repetat enorm, chiar și până la ora 2.00, în fața oglinzii!

Bella Santiago s-a transformat în indianca Máduri Dixit la „Te cunosc de undeva!”.

Chiar și coregrafa Furnica a recunoscut că provocarea ce i-a fost lansată Bellei Santiago a fost extrem de dificilă. Însă, concurenta este hotărâtă să impresioneze de fiecare dată!

„Eu când vă spun că e extraterestru! E fenomenală! Nu ai cum să nu recunoști chestia asta”, a spus Furnica.

„Am învățat până la 2.00, la oglindă și la calculator”, a recunoscut Bella Santiago, care a cântat melodia „Aaja nachle".

„Este unul dintre cele mai grele momente pe care le-am văzut în cele 14 sezoane aici la «Te cunosc de undeva!». Asta înseamnă să ai talent – să lași să pară că ceva este ușor când, de fapt, este extrem de greu. A dansat cap-coadă. Mișcările sunt extrem de grele. Ești de admirat! Mulți artiști ar trebui să învețe de la tine”, a spus Andreea Bălan, ridicându-se în picioare.

Și ceilalți jurați au avut multe lucruri de spus după momentul prezentat de Bella Santiago, toți recunoscând că misiunea a fost dificilă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube