Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Bella Santiago, fenomenală, cu ochi albaștri, la „Te cunosc de undeva!”, în cea mai grea transformare! Indianca Máduri Dixit ar fi invidioasă! „Am învățat noaptea”

Nemiloasa ruletă i-a oferit concurentei Bella Santiago cea mai grea transformare din acest sezon - indianca Máduri Dixit, dar câștigătoarea sezonului opt „X Factor” nu s-a dat bătută! A muncit pe rupte și a repetat enorm, chiar și până la ora 2.00, în fața oglinzii!

Bella Santiago s-a transformat în indianca Máduri Dixit la „Te cunosc de undeva!”.

Chiar și coregrafa Furnica a recunoscut că provocarea ce i-a fost lansată Bellei Santiago a fost extrem de dificilă. Însă, concurenta este hotărâtă să impresioneze de fiecare dată!

„Eu când vă spun că e extraterestru! E fenomenală! Nu ai cum să nu recunoști chestia asta”, a spus Furnica.

„Am învățat până la 2.00, la oglindă și la calculator”, a recunoscut Bella Santiago, care a cântat melodia „Aaja nachle".

„Este unul dintre cele mai grele momente pe care le-am văzut în cele 14 sezoane aici la «Te cunosc de undeva!». Asta înseamnă să ai talent – să lași să pară că ceva este ușor când, de fapt, este extrem de greu. A dansat cap-coadă. Mișcările sunt extrem de grele. Ești de admirat! Mulți artiști ar trebui să învețe de la tine”, a spus Andreea Bălan, ridicându-se în picioare.

Și ceilalți jurați au avut multe lucruri de spus după momentul prezentat de Bella Santiago, toți recunoscând că misiunea a fost dificilă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro