Antena Căutare

Biu, în lacrimi în „fața” legendarei Whitney Houston. „I will always love you” și piele de găină de emoție, pe scena „Te cunosc de undeva!”

S-a lăsat cu lacrimi la antrenamentele pentru rol pe care ruleta i l-a oferit lui Bui. Andrei Aradits a reușit să o facă să plângă pe solista originară din Cuba. Motivul? Whitney Houston și, poate, cea mai frumoasă melodie de dragoste din toate timpurile, „I will always love you”.

S-a lăsat cu lacrimi la antrenamentele pentru rol pe care ruleta i l-a oferit lui Bui. Andrei Aradits a reușit să o facă să plângă pe solista originară din Cuba. Motivul?

Whitney Houston și, poate, cea mai frumoasă melodie de dragoste din toate timpurile, „I will always love you”.

“Mi-a zis să mă concentrez pe ceva care mi s-a întâmplat în trecut, să mă gândesc la un fost iubit, ca să fiu tristă. “mi s-au luminat ochii” la antrenamente, mi-au strălucit, ca să zic așa, nu chiar am plâns... Nu știu cum o să fie pe scenă și la ce o să mă gândesc ca să am acel moment de tristețe” spunea Biu înainte să urce pe scenă.

Ce s-a întâmplat însă pe scenă nu poate fi descris în cuvinte!

La toți ni-i greu, dar tot „rupem” scena! Domnia lui Cuza, pe muzica lui Tinu Vereșezan!... Cu dedicație, pentru Alina Pușcaș! Rag'n'Bone Man a scos „durul” din Alex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x