Antena Căutare

Care este numele real al lui „Cuza”, de la „Noaptea Târziu” și de unde i se trage porecla! În artist, „domnește” un mare talent!

„Cuza”, solistul trupei “Noaptea Târziu”, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor descoperi, din 18 februarie, ora 20.00, în postura de concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”,

„Cuza”, solistul trupei “Noaptea Târziu”, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor descoperi, din 18 februarie, ora 20.00, în postura de concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, explică în ce condiții a ajuns să fie cunoscut sub acest nume.

Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică (râde), dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, am rămas cu această poreclă, spune cel mai tânăr concurent al celui de-al unsprezecelea sezon al show-ului transformărilor.

„Cuza”, care în buletin se numește Iulian-Adrian Popescu, spune și cum i-au ales părinții numele real. “Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele, pentru că le port amândurora prenumele, Iulian-Adrian, mama fiind Iuliana. Al cui este al doilea vă prindeți voi (râde)”, mai spune solistul de la “Noaptea Târziu”.

Care este primul personaj pe care “Cuza” îl va imita în show-ul transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, în debutul noului sezon “Te cunosc de undeva!”.

Ce-i sperie pe concurenții noului sezon “Te cunosc de undeva!”: Tocurile, bichinii, epilatul, fustele scurte și lentilel... E timpul să-i CUNOAȘTEM! Dacă pe Ruby, Sore și Anda Adam le știm, cine sunt NOII CONCURENȚI de la „Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x