Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

„Care frunză pică jos". Ada și Cornel Palade s-au transformat în Cornelia și Lupu Rednic în ediția a patra a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!” Florin Ristei: „M-ați făcut să mă descalț și să dansez”

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Ada și Cornel Palade se transformă în Cornelia si Lupu Rednic interpretând melodia „Care frunză pică jos".

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Ada și Cornel Palade se transformă în Cornelia și Lupu Rednic interpretând melodia „Care frunză pică jos".

Cei doi și-au intrat așa de bine în rol, încât cu greu îți poți da seama că e o transformare! Accentul maramureșan a oferit o notă autentică melodiei cântate de aceștia.

Îmbrăcați cu straie populare maramureșene și însoțiț de ansamblu, aceștia au transmis emoția unei piese atipice.

Monologul ținut de Cornel Palade la începutul momentului a provocat hohote de răs, acesta povestind puțin despre Cimitirul Vesel de lângă Sghetul Marmației.

„Un moment la fel de luminos așa cum l-ar fi prezentat și originalii!”, a spus Aurelian Temișan.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro