Antena Căutare

Carla's Dreams ne-a intrat pe sub piele la „Te cunosc de undeva!”. Vă amintiți momentul excepțional?

În 2016, Geørge s-a vopsit pe față ca să îl imite pe misteriosul cântăreț de peste Prut cunoscut sub numele de Carla’s Dreams. Interpretarea hitului “Sub pielea mea (Eroina)”  nu i-a dat de furcă talentatului artist. Ba chiar a fost un moment de excepție  la „Te cunosc de undeva!”

În 2016, Geørge s-a vopsit pe față ca să îl imite pe misteriosul cântăreț de peste Prut cunoscut sub numele de Carla’s Dreams. Interpretarea hitului “Sub pielea mea (Eroina)” nu i-a dat de furcă talentatului artist. Ba chiar a fost un moment de excepție la „Te cunosc de undeva!”

Cu hanorac și „cu mască”, George și-a intrat total în rol. Alături a avut pe scenă o eroină adevărată, o balerină foarte frumoasă care aduce mult cu cea din videoclipul original. Artistul l-a imitat cu un perfect accent moldovenesc pe misteriosul Carla's Dreams.

„Mi se pare foarte tare ce ai făcut, foarte bine: timbrul, accentul!”, a punctat Andrei Aradits, membru al juriului emisiunii "Te cunosc de undeva".

Sore se transformă în Viorica de la Clejani, la “Te cunosc de undeva!”: “La botezul fetiței mele, ne-a urcat pe toți pe ... Vă amintiți, că noi nu putem uita! Cu perucă blondă, blugi zdrențuiți și pălărie sexy, Ristei a fost o DELIA autentică: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x