Antena Căutare

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Connect-R și Shift, moment magic în pielea lui Eros Ramazzotti. Cum au cântat

Connect-R și Shift au pus în scenă un moment încărcat de emoții în semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024. Cei doi au reușit să se apropie foarte mult de timbrul specific lui Eros Ramazzotti.

imagine cu connect-r si shift în semifinala te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Connect-R și Shift s-au transformat în Eros Ramazzotti în semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 | Antena 1

Connect-R și Shift au încheiat semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024 cu un moment încărcat de emoție. Concurenții s-au transformat în Eros Ramazzotti și au stârnit nostalgia multora.

Connect-R și Shift s-au transformat în Eros Ramazzotti în semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20

Connect-R și Shift nu au avut o misiune ușoară! Greutatea personajului din referință cu o carieră de peste 3 decenii și fani în întreaga lumea cânărit mult pe umerii lor. Însă cei doi au intrat, fără nicio problemă, în pielea legendarului Eros Ramazzotti și au cântat piesa „Se bastasse una canzone”.

Deși nu au avut coregrafie sau alte elemente complexe, ei au reușit doar prin intermediul vocilor puternice să creeze un moment emoționat. Connect-R și Shift au mizat pe frumusețea piesei și pe interpretarea lor din semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024 și nu au dat greș.

De asemenea, ei s-au apropiat extrem de mult de timbrul special al artistului italian și au transmis perfect mesajul piesei, care vorbește despre puterea vindecătoare a muzicii.

Jurizare Connect-R și Shift în semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024

„La coregrafie, au fost multe detalii”, a spus Andreea Bălan care a împrumutat notițele colegului ei de la masa juriului.

„Dacă închidem ochii, atunci când cânta Connect-R, eram acolo pentru că eu am și fost la concertul lui”, a adăugat și Mihai Petre.

„Cred că vi s-a potrivit foarte bine această piesă. Cred că Connect-R a fost mai în personaj decât Shift. El și-a revenit în partea a doua a piesei”, a completat Ozana Barabancea.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Zarug și Eliza Natanticu, transformare memorabilă în senzuala Marilyn Monro... Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Cine a câștigat gala din această seară. Patru echipe intră în Finala sezonu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x