Antena Căutare

”Jugoslovenka” a răsunat pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” Carmen a adus-o pe scenă pe Lepa și a fost senzațională:”Ți-a dat de furcă, dar a fost bine. Bravo!”

Extrem de sexy și încrezătoare în forțele ei, Carmen Rădulescu a adus-o pe scena de la ”Te cunosc de undeva” pe Lepa, oferind astfel o reprezentație memorabilă.

Extrem de sexy și încrezătoare în forțele ei, Carmen Rădulescu a adus-o pe scena de la ”Te cunosc de undeva” pe Lepa, oferind astfel o reprezentație memorabilă.

”Jugoslovenka” a răsunat pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”, în cea de-a patra ediție a emisiunii, iar jurații au fost impresionați.

”A fost foarte frumos, foarte emoționant!”, i-a spus Cristi.

”Vocal, ți-a dat ceva de furcă și ți-a fost un pic frică, dar ai știut să deschizi foarte bine gâtul și să le elimini bine. Foarte bine, Carmen. ”, a completat și Ozana.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește întreaga reprezentație a aristei, în clipul de mai sus. Interpretarea originală a piesei o poți vedea în clipul de mai jos!

L-a lăsat pe Alin și a adus-o pe Mireille! Alin Gheorghişan, moment senzațional la ”Te cunosc de undeva!” Andreea Bălan:... N-a devenit încă tată, dar ne-a spus cum e "Când ești mamă la copii"! Mihai Trăistariu, interpretare de senzaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x