Antena Căutare

Cât de mult a crescut fiica Bellei Santiago. Adolescenta este copia fidelă a mamei sale și i-a moștenit talentul

Bella Santiago a reușit să își aducă fiica alături de ea în urmă cu 5 ani și de atunci, sunt de nedespărțit. Kescielle este acum o adevărată adolescentă și îi calcă pe urme artistei.

colaj foto bella santiago si fiica ei Galerie
Cât de mult a crescut fiica Bellei Santiago. Adolescenta este copia fidelă a mamei sale și i-a moștenit talentul | Antena 1

Încă de la prima apariție pe scena din România, Bella Santiago a uimit pe toată lumea atât cu capacitățile ei vocale, cât și cu spectacolul pe care îl face. Publicul a îndrăgit-o imediat pe artista originară din Filipine, iar aceasta s-a stabilit în țară. Cântăreața, însă, nu a venit singură, ci însoțită de soțul ei care i-a fost alături la fiecare pas important. Cu toate acestea, la acel moment, Bella a fost nevoită să se departă o perioadă de fiica ei, rămasă în Filipine.

Citește și: Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare „fierbinte” în Cardi B și Megan Thee Stallion

Cât de mult a crescut fiica Bellei Santiago. Adolescenta are 12 ani este copia fidelă a mamei sale

Concurenta de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 a declarat în mai multe rânduri că își dorește să aibă o carieră în România pentru a-și îndeplini cel mai mare vis al ei, și anume să o aducă și pe fiica ei în țară. După doi ani în care nu a văzut-o deloc pe micuța ei, Bella Santiago și fiica ei s-au reunit în 2019 și de atunci, sunt de nedespărțit.

Kescielle locuiește acum alături de Bella și de soțul mamei sale, Ionuț Grigore. Adolescenta în vârstă de 12 ani, seamănă izbitor cu artista și i-a moștenit chiar și talentul. De asemnea, într-un interviu acordat recent pentru viva.ro, vedeta a dezvăluit că cea mică face și canto chiar cu ea.

„Da. Fiica mea ia lecții de canto cu mine. Am văzut că îi place să cânte și am început să învăț cu ea. Înainte, când era mai mică, nu prea asculta de mine. Dar acum, de când a mai crescut, a început să mă asculte. Și mă bucur foarte mult de acest lucru”, a povest Bella.

Artista a mai spus că deși în copilărie, micuța nu era „prea ascultătoare” în prezent, fiica ei se concentrează pe școală și pe muzică și au o relație foarte apropiată.

„Da. A ieșit cu soțul meu la evenimente. Au ieșit fără mine când eu eram la filmări. Dar ea nu prea iese, în general, stă și învață. Se focusează pe lecții și pe muzică. Are 12 ani, dar arată de 14 ani. A crescut. Acum e mai înaltă decât mine. Am zis că e mai bine să se bucure de copilăria ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, show exploziv marca Black Eyed Peas. Cum au arătat

Kescielle i-a fost alături mamei sale și la repetițiile pentru o nouă ediție Te cunsc de undeva! sezonul 20. Astfel, fanii transforming show-ului au avut ocazia să vadă cât de mare a crescut fiica artistiei.

Mai mult decât atât, aceasta a dat și detalii din casă. Întrebată de Adiana Trandafir care e diferența dintre mama ei de acasă și cea de pe scenă, tânăra a răspuns:

„Mama de acasă cântă în timp ce gătește, cântă în tinmp ce se pregătește, cântă în duș, poate și în somn”, a spus Kescielle, în culisele emisiunii de la Antena 1.

Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Emi și Cuza au câștigat gala. Ce jurat le-a oferit bonusul de 100 de puncte... Artistul celebru pentru piesa „Dame to cosita” revine pe scena „Te cunosc de undeva”. Ce provocare au primit Emi și Cuza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x