Antena Căutare

Ce a apărut pe Instagram-ul Andreei Bălan?! Mesajul misterios i-a alarmat pe fanii artistei

Un mesaj misterios, postat pe contul de Instagram al Andreei Bălan, i-a pus pe jar pe urmăritorii juratei „Te cunosc de undeva!”.

Un mesaj misterios, postat pe contul de Instagram al Andreei Bălan, i-a pus pe jar pe urmăritorii juratei „Te cunosc de undeva!”.

O fotografie și o întrebare. Cele două elemente care i-au pus pe gânduri pe fanii Andreei Bălan. Artista a postat, în urmă cu puțin timp, o fotografie superbă.

Știind că artista se pregătește de nuntă și botezul fiicei sale, Clara, fanii au dat drumul speculațiilor: „Proba de machiaj și coafat pentru ziua nunții?”, „Cununia civilă”.

Care să fie, oare, adevărul?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Grigore Gherman ar zbura cu avionul de cinci ori pe zi, însă n-ar trăi niciodată la etajul opt al vreunei clădiri!... Oops! Ce a dezvăluit nașul Aurelian Temișan, despre nunta Andreei Bălan. George, pregătește-te!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x