Antena Căutare

Ce le-a dat bătăi de cap concurenților la “Te cunosc de undeva!”: să poarte tocuri înalte, barbă, lentile de contact și să defileze pe scenă în lenjerie intimă

Sâmbătă, 28 mai, de la ora 20.00, în Marea Finală a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Liviu Teodorescu, Theo Rose, Feli Donose, George, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor realiza ultimele transformări ale sezonului, unul dintre ei urmând a fi desemnat marele câștigător al show-ului. Și nefinaliștii Anca Țurcașiu, Nicoleta Nucă, Paula Chirilă și Rareș Dragomir vor urca pe scenă, ca să susțină momente artistice alături de cei patru jurați ai show-ului.

Sâmbătă, 28 mai, de la ora 20.00, în Marea Finală a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Liviu Teodorescu, Theo Rose, Feli Donose, George, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor realiza ultimele transformări ale sezonului, unul dintre ei urmând a fi desemnat marele câștigător al show-ului. Și nefinaliștii Anca Țurcașiu, Nicoleta Nucă, Paula Chirilă și Rareș Dragomir vor urca pe scenă, ca să susțină momente artistice alături de cei patru jurați ai show-ului.

Acum, la finalul celui de-al nouălea sezon, cei zece artiști-concurenți povestesc amuzați ce anume le-a dat bătăi de cap, pe parcursul celor 16 ediții, dar și care au fost, din punctul lor de vedere, cele mai bune transformări pe care le-au realizat în acest show.

Geørge: “Foarte greu mi-a fost să port lentile de contact. Având deja două intervenții cu laser, aveam tot timpul ochii uscați de la lentile. Dintre transformările mele, cel mai mult mi-au plăcut cele în Azis și Carla’s Dreams.”

Anca Țurcașiu: “Pentru mine, cel mai greu de suportat a fost aplicarea bărbii, fir cu fir, la personajele masculine și, mai ales, îndepărtarea ei. Din punctul meu de vedere, cele mai bune transformări ale mele au fost Edith Piaf, Marlene Dietrich și Liza Minelli”.

Paula Chirilă: “Cel mai greu mi-a fost să defilez în lenjerie intimă pe scenă. Iar pesonajul care mi-a plăcut cel mai mult cum mi-a ieșit a fost, de departe, Ionela Prodan. Bine, și Hussain Al Jassmi”.

Rareș Dragomir: „Cel mai complicat a fost să port lentilele de contact și pantofii cu tocuri înalte. De asemenea, să mă epilez, pentru prima dată în viață, pe brațe și pe picioare. Dintre personaje, cel mai mult mi-a plăcut cum mi-a ieșit Mihai Constantinescu”.

Andrei Ștefănescu: “Ca de obicei, cel mai greu mi-a fost să port lentilele de contact. Cântam cu ele și nu vedeam nimic. Apoi, mi-a fost dificil să mă rad pe mâini și pe tot corpul, pentru că nu voiam să fac asta, dar și să port tocurile imense la Cheeky Girls și pantalonii scurți din care mi se vedea posteriorul (râde). În schimb, mi-a plăcut să fac pereche cu Vârciu! Ne-am distrat copios. În ceea ce privește transformările, preferatele mele rămân Cheeky Girls, pe partea de comedie, și Stevie Wonder & Sting și Wiz Khalifa cu Charlie Puth, pe partea de emoție”.

Liviu Vârciu: “Pe tocuri nu mi-a fost greu să stau, pentru că eu am făcut dans și am glezne de gazelă. În schimb, nu am suportat lentilele de contact. Cât le aveam puse, plângeam încontinuu. De asemenea, mi-a fost dificil să stau câte trei-patru ore la machiaj, pentru că eu sunt o persoană care își pierde repede răbdarea. Le mulțumesc mult fetelor de la machiaj, care au fost foarte înțelegătoare cu mine. În ceea ce privește personajele, mi-au plăcut aproape toate dar, în mod special, Marian și Dorina Nistor, Roxette, Cheeky Girls, iar pe partea mai sensibilă, Stevie Wonder & Sting. Nu mi-a plăcut deloc cum ne-a ieșit Valahia”.

Theo Rose: “Cel mai greu mi-a fost să dansez pe tocuri și, în același timp, să cânt, dar am reușit, în cele din urmă. A fost foarte distractiv să mă transform în bărbat, să îmi asum o atitudine și niște gesturi pur masculine. Transformarea mea preferată a fost cea în Tudor Gheorghe, pentru că este un greu al muzicii românești și un personaj foarte ofertant. Iar fetele de la machiaj m-au ajutat să semăn foarte, foarte tare cu dânsul”.

Feli Donose: “Cel mai greu mi-a fost să stau pe tocuri. Și cel mai mult mi-a plăcut joaca de om mare la “Te cunosc de undeva!”, în care toți ne-am luat transformările în serios și am încercat să ne apropiem cât mai mult de original. Transformările mele preferate au fost Maria Tănase, Kenny Rogers, Missy Eliott și cea din finală, Kate Hudson din musicalul Nine.”

Nicoleta Nucă: “Nu am întâmpinat greutăți majore legate de tocuri, lentile sau peruci, m-am adaptat destul de ușor cu toate. Iar transformările mele preferate au fost Maria Callas și Jennifer Lopez.”

Liviu Teodorescu: “Cel mai greu sezonul ăsta nu mi-a fost să stau pe tocuri și nici să port lentile. Cel mai greu e la final, când se termină și câteva săptămâni după rămâi cu sufletul acolo. “Te cunosc de undeva!” merită fiecare sacrificiu pe care-l poate face un artist – tocuri, lentile, rochii, peruci, machiaj. Lucrurile pe care le-am descoperit aici sunt foarte prețioase și, alături de echipa mea, voi încerca să le pun în valoare așa cum se cuvine.

De exemplu, îi mulțumesc din suflet Furnicăi, pentru că mi-a dat încredere pe partea cu dansul. Dansam și înainte, dar n-am avut curaj să o fac. Furni n-a stat la discuții, m-a pus în situația în care ori dansam, ori plecam acasă (râde). Am preferat să dansez. O să o fac în continuare. Și mulțumesc, Furnica!

În privința transformărilor, am avut mai multe preferate. O transformare pe sufletul meu a fost Justin Timberlake. Dar nu pot să nu-mi amintesc de Stromae și James Arthur, de Michael Jackson și Mihail. Sau de Angela Gheorghiu (râde).

Cosmin Seleși și Aurelian Temișan pleacă la Campionatul Mondial de la Moscova, cu Naționala de Fotbal a Artiștilor... "Te cunosc de undeva!, ești cel mai bun!" Liviu Teodorescu a câștigat cel de-al nouălea sezon al transformăril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x