Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

„Comedia, muzica și fetele frumoase”! Ce este pe lista de cumpărături a lui Cornel Palade, noul concurent „Te cunosc de undeva!”? Un interviu marca AntenaPlay

Fast Forward la piață, cu Cornel Palade! Soția i-a dat lista și l-a trimis la cumpărături! Concurentul celui mai nou sezon „Te cunosc de undeva!” a răspuns celor mai năstrușnice întrebări, în exclusivitate pentru AntenaPlay.

Fast Forward la piață, cu Cornel Palade! Soția i-a dat lista și l-a trimis la cumpărături! Concurentul celui mai nou sezon „Te cunosc de undeva!” a răspuns celor mai năstrușnice întrebări, în exclusivitate pentru AntenaPlay.

Înainte de a fi artist, Cornel Palade a fost...chelner! „Am activat mulți ani!”

Pentru Cornel Palade, sala de repetiții ideală pentru transformările de la „Te cunosc de undeva!” este propria casă. În acest sezon, actorul va face echipă cu fiica sa, Ada Palade. Cum ține pasul cu ea?„Păi, mergem pe dreapta amândoi”, a glumit concurentul.

Cornel Palade avea cinci ani când a urcat prima oară pe o scenă: „N-am spus nimic. Eram ultimul pitic din Albă ca Zăpada, eram Mutulică”, a povestit actorul.

Întrebat care este cea mai mare realizare din viața sa, actorul nu a ezitat: „Fiica mea!”

„Comedia, muzica și fetele frumoase” sunt cele trei ingrediente magice ce îl relaxează și binedispun pe concurentul sezonului cu numărul 14 al show-ului „Te cunosc de undeva!”.

Ce destăinuri a mai făcut Cornel Palade, puteți afla, urmărind interviul integral, doar pe AntenaPlay.

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te Cunosc de Undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediție a celui de-al 14-lea sezon „Te Cunosc de Undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube