Antena Căutare

Ce prestanță! Până la epilat și engleză, Jean de la Craiova l-a adus pe scenă pe Ionuț Galani, în carne și oase

Oooo, bine ai revenit! Doamnelor și domnilor, Jean de la Craiova s-a întors printre noi și va concura pentru a doua oară la „Te cunosc de undeva!”. 

Oooo, bine ai revenit! Doamnelor și domnilor, Jean de la Craiova s-a întors printre noi și va concura pentru a doua oară la „Te cunosc de undeva!”.

Artistul a făcut și o mărturisire și speră ca, de această dată, să se descurce mai bine cu tocurile, unghiile false și epilatul decât în sezonul patru al emisiunii.

“Îmi amintesc că în sezonul patru, când am imitat-o pe Sofia Vicoveanca, nu puteam merge la toaletă. Aveam și niște unghii false care mă încurcau. A trebuit să mă ajute Pepe, care a tăiat cu o lamă ce aveam pe dedesubt”, își amintește Jean de la Craiova, amuzat.

Prima provocare pare să fi fost destul de simplă pentru Jean, deja obișnuit cu transformările și cu scena Te cunosc de undeva! Emoțiile i-au cam dat bătăi de cap, însă l-a adus în cele mai bune condiții, în fața juriului, pe Ionuț Galani și a lui piesă "Opa, nina".

Ce ziceți?

Energie, culoare, dans și "D.I.S.C.O”! ! Ana Baniciu și Raluka i-au adus pe scenă pe cei de la Ottawan... Ce frumusețe, ce voce, ce apariție! Rihanna, ce zici de prestația magnifică a Barbarei de la Mandinga?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x