Antena Căutare

Ce secrete ascunde “camera transformărilor” de la “Te cunosc de undeva!”

Mii de costume și accesorii vestimentare, tot pe-atâtea farduri, creme și vopsele, gene și unghii false și aproape 300 de peruci sunt o parte din arsenalul Fabricii de vedete de la “Te cunosc de undeva!”, show-ul transformărilor pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc sâmbătă de sâmbătă, de la ora 20.00.

Mii de costume și accesorii vestimentare, tot pe-atâtea farduri, creme și vopsele, gene și unghii false și aproape 300 de peruci sunt o parte din arsenalul Fabricii de vedete de la “Te cunosc de undeva!”, show-ul transformărilor pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc sâmbătă de sâmbătă, de la ora 20.00.

Le-am descoperit pe toate în culise, la machiaj și costume, în încăperile unde, sub directa îndrumare a Gabrielei Crețan, șefa echipei de machiaj special, și a stilistei Liana Obancea sunt pregătite cu minuțiozitate transformările de la „Te cunosc de undeva!.

În produsele de machiaj și peruci am investit pentru acest sezon peste o sută de milioane de lei vechi, iar majoritatea au fost comandate în Statele Unite, pentru că în România se găsesc foarte greu sau deloc produsele pe care le folosim noi. De exemplu, e foarte dificil să găsești peruci fără breton… Nu știu câte kilograme cântăresc toate produsele pe care le vedeți aici, în camera transformărilor, dar vă asigur ca sunt foarte multe. Sunt aici sute de fonduri de ten și pudre de toate culorile, sute de farduri și rujuri, toate așezate în cutiile lor… În momentul când începi să lucrezi, însă, nu mai găsești nimic”, spune Gabriela Crețan.

Una dintre cele mai complexe transformări ale sezonului, mai spune aceasta, a fost cea a lui Șerban Copoț care l-a imitat pe Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers. “Șerban a stat aproape două ore pe scaunul de machiaj. Pentru transformarea lui am pregătit o pastă strălucitoare pentru față, brațe, gât și bust, una care să nu păteze canapeaua concurenților, o dată ce Șerban se așeza acolo. Pentru peruca lui, patru fete au împletit simultan codițe timp de 45 de minute. Pentru acest rol, lui Șerban a trebuit să-i înnegrim dinții cu o ceară specială care nu este toxică, pe bază de ceară de albine... De asemenea, baletul a necesitat un machiaj asemănător cu al lui pentru acest moment, pe care a trebuit să îl realizăm în timp record. Trei borcane din acea pastă strălucitoare specială s-a consumat atunci pentru machiajul băieților din balet”, mai povestește Gabriela Crețan.

O altă transformare complexă a sezonului a fost cea a Andreei Antonescu în Pink. “Am stat două ore în picioare, nemișcată, ca să mi se deseneze 20 și ceva de tatuaje”, a spus Andreea.

Care sunt transformările celei de-a zecea ediții a show-ului “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii vor vedea sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 20.00, numai la Antena 1.

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toata țara!... Carmen Simionescu cântă pentru prima dată cu tatăl ei, Adrian Minune: “Am plâns amândoi la repetiții”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x