Antena Căutare

Cea mai grea și emoționantă finală “Te cunosc de undeva!”, cu invitați surpriză, taraf și multe premiere

Cea mai grea, mai spectaculoasă și mai emoționantă finală din cele șase sezoane ale show-ului “Te cunosc de undeva!” va avea loc sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Cea mai grea, mai spectaculoasă și mai emoționantă finală din cele șase sezoane ale show-ului “Te cunosc de undeva!” va avea loc sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

știgătorul se va alege dintre cei cinci finaliști, Pepe, Maria Buză, Lora, Rona Hartner și Jorge, care se vor transforma în Gică Petrescu, Ioana Radu, Romica Puceanu, Loredana și Matilda Pascal Cojocărița. Fiecare dintre ei va cânta alături de câte un invitat surpriză, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor afla în seara finalei, Cu toții vor fi acompaniați de taraful Silvian Voicu. Marele premiu, în valoare de 15.000 de euro, oferit de Timbark, va fi donat de câștigător unei cauze umanitare.

Cei care nu s-au calificat in finala, Anda Adam, Florin Ristei și CRBL vor crea, la rându-le, momente speciale alături de jurații Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Ozana Barabancea, sub privirile admirative ale lui Andrei Aradits. Alături de jurați, Anda Adam, Florin Ristei și CRBL le vor acorda puncte, în seara finalei, colegilor lor, finaliștii.

Prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși își vor face apariția pe cai mari sâmbătă, în Marea Finală. Alina va veni ca o prințesă, pe o superbă iapă albă, pe nume Eloise, în timp ce Cosmin, “acest Ștefan cel Mare al show-ului”, va fi adus la scenă de poneiul Raul. De asemenea, prezentatorii și jurații vor avea propriul moment special, când toți șase vor cânta împreună câteva referene din repertoriul finaliștilor.

Sâmbătă va fi o seară a premierelor la “Te cunosc de undeva!”: Rona va cânta pentru prima oară “Sanie cu zurgălăi”, o piesă pe care a evitat să o cânte la petreceri, deși îi place la nebunie, Jorge va interpreta pentru prima dată muzică populară, iar Lora va urca prima oară pe scenă alături de un taraf. Maria Buză mărturisește că are cele mai mari emoțiiîn rolul Ioanei Radu, iar Pepe va face show nu doar pe scenă, ci și la canapeaua concurenților, transformat fiind în Gică Petrescu.

Pentru reușitele sale travestiuri din acest sezon, dar și pentru că o va întruchipa pe solista de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, o fostă Miss România, Jorge, singurul finalist care va cânta în travesti, va fi ales “Miss Te cunosc de undeva!”. El va fi premiat și pentru cel mai spectaculos travesti al acestui sezon. Ce rol îi va aduce premiul de 1.000 de euro, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara.

Ce alte surprize a pregătit echipa emisiunii și, mai ales, cine va fi câștigătorului sezonului care a reunit cei mai buni concurenți din istoria show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 20.30, în Marea Finală “Te cunosc de undeva!”.

Te cunosc de undeva, o ediţie incendiară! Lora cântă prima oară cu un taraf, Jorge interpretează muzică populară... Ozana Barabancea nu renunță la ritualul ei de Revelion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x