Antena Căutare

Cezar Ouatu s-a despărțit de logodnică și s-a cuplat cu fosta unui fotbalist celebru! Cine este domnișoara care i-a furat inima

Bombă în lumea mondenă! Cezar Ouatu s-a despărţit de Andreea Vilău şi s-a cuplat cu fosta iubită a unui fotbalist celebru.

Încurcate mai sunt căile dragostei mai ales atunci când aceasta te lovește când de gândești mai puțin. Da așa se întâmplă. Dragostea nu pune întrebări și nici nu te anunță când vine. Dar cel mai bine știe acest lucru cezar Ouatu. Când toată lumea se aștepta să facă pasul cel mare alături de Andreea Vilău, femeia pe care o ceruse în căsătorie, bărbatul a întors-o ca la Ploiești, orașul său natal.

Artistul s-a despărțit de logodnica s-a și s-a combinat cu fosta iubită a unui celebru fotbalist. Paparazzi Spynews.ro au imagini în exclusivitate cu cei doi porumbei.

Neatent pare să fi fost Cezar Ouatu, care după despărțirea de iubită nu a stat mult pe gânduri și a făcut o nouă cucerire. Noua iubită a bărbatului, pe numele ei Simona Iacob este o domnișoarp cunoscută în cercurile mondene, care de-a lungul timpului a frânt inimile mai multor domni din peisajul monde. Printre aceștia se numără Mario Iorgulescu, dar și un mare fotbalist, fost coechipier cu fosbalistul Cristiano Ronaldo.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x