Antena Căutare

Cezar Ouatu se pregătește pentru noul sezon „Te cunosc de undeva!” în sala de box: „Am câte o laterală pentru fiecare”

Cezar Ouatu, câștigător al celui de-al șaptelea sezon „Te cunosc de undeva!”, va urca în toamnă pe scena show-ului transformărilor, alături de Șerban Copoț, câștigător al celui de-al zecelea sezon al emisiunii. Artistul a intrat în jocul interviurilor „Fast Forward”, provocarea lansată de platforma AntenaPlay! 

Cezar Ouatu, câștigător al celui de-al șaptelea sezon „Te cunosc de undeva!”, va urca în toamnă pe scena show-ului transformărilor, alături de Șerban Copoț, câștigător al celui de-al zecelea sezon al emisiunii. Artistul a intrat în jocul interviurilor „Fast Forward”, provocarea lansată de platforma AntenaPlay!

Cezar Ouatu, care în această toamnă, la Antena 1, va face echipă cu Șerban Copoț, în cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, și-a început interviul în sala de box, acolo unde are câte un sac dedicat fiecărei persoane care i-a greșit, glumește artistul.

„Aici e sacul producătorilor, aici sunt niște artiști care m-au supărat. Pentru dirijorii care m-au supărat, am câte o laterală”, a glumit concurentul.

Sezonul al 14-lea al show-ului „Te cunosc de undeva!” nu i-a ferit pe Cezar Ouatu și pe coechipierul său, Șerban Copoț, de travestiuri. Care dintre ei este cea mai frumoasă femeie?

„Șerban arată mai bine decât mine, ca femeie. Nu mai pot cu epilatul, e dezastru! Nu mă relaxează nimic la Te cunosc de undeva!”, a mărturisit concurentul.

Cezar spune că nu este tentat să mai participe la un alt concurs de formatul „X Factor” în Europa, dar că ar vrea să își încerce norocul în Statele Unite. Wembley Arena rămâne unul dintre momentele cheie ale carierei sale.

„Cea mai mare realizare recentă a fost când am cântat pe Wembley Arena, în fața lui Robbie Williams și Simon Cowell și m-au aplaudat patru mii de oameni care mă vedeau pentru prima dată.”

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Ce destăinuri a mai făcut Cezar Ouatu, puteți afla, urmărind interviul integral, doar pe AntenaPlay.

Monica Anghel și Șeic, la galop printre întrebările „Fast Forward”. Care este cea mai mare nebunie pe care a făcut-o, di... Șerban Copoț, concurent în noul sezon Te cunosc de undeva!, a renunțat temporar la muzică, pentru copiii săi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x