Antena Căutare

Cosmin Seleși cântă cu bandul său în cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!

Sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, prezentatorul Te cunosc de undeva!, Cosmin Seleși, va cânta pentru a doua oară pe scena transforming show-ului, alături de trupa sa Cosmin Seleşi Orchestra.

Cosmin Seleşi Orchestra, pe scena show-ului Te cunosc de undeva! Galerie
Cosmin Seleşi Orchestra, pe scena show-ului Te cunosc de undeva! | Antena 1

De data aceasta, artistul a pregătit o dedicaţie originală pentru ruleta personajelor, iar juraţii şi concurenţii s-au întrecut în scheme de dans.

Pentru a doua oară în această ipostază pe scena Te cunosc de undeva!, Cosmin îi va încânta pe Alina Pușcaș, colega sa de prezentare, pe jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, pe concurenții Monica Anghel şi Marcel Pavel, Liviu şi Andrei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, Adda, Toto Dumitrescu, AMI, Tavi Clonda şi Cătălina Grama – Jojo, dar şi pe cei de acasă.

Cosmin Seleşi Orchestra, pe scena show-ului Te cunosc de undeva!

Cosmin Seleşi Orchestra, pe scena show-ului Te cunosc de undeva!

Antena 1

„Proiectul Cosmin Seleşi Orchestra este un proiect de entertainment, din punctul meu de vedere. Ce e diferit la noi e însă faptul că noi abordăm doar melodii româneşti vechi, apărute până în anul 2000. În concertele şi la evenimentele noastre, încercăm să îi purtăm nostalgic pe oameni prin toată viaţa lor, indiferent de vârstă. Până la urmă, fiecare a avut o piesă românească pe care a îndrăgit-o mult, o piesă care îi aduce aminte de banchetul din clasa a 8-a, de majorat, de terminarea liceului, de primul an de facultate sau pur şi simplu de Vama Veche. Cam asta ne-am propus noi, să le „bulversăm” un pic amintirile şi să le evocăm momentele emoţionante!”, a mărturisit Cosmin.

Ce piese va cânta Cosmin Seleși pe scena Te cunosc de undeva!, alături de trupa sa și de colegii de show, dar şi care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a a show-ului Te cunosc de undeva!.

Monica Anghel îl imită pe Marcel Pavel și viceversa, la „Te cunosc de undeva”! Ediția de sâmbătă aduce numeroase surpriz... Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Weather Girls și cântă piesa "It's Rainin' Men", la Te cuno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x