Antena Căutare

Cu perucă roșie, barbă albă și pantaloni minusculi, George îi șochează pe Aradits și Temișan, la “Te cunosc de undeva!”

George șochează sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare cum nu s-a mai văzut.

George șochează sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare cum nu s-a mai văzut.

Machiat, cu o perucă roșie și barbă albă, pe tocuri de 13 cm și cu o pereche de pantaloni extrem de scurți care îi lasă la vedere picioarele superbe, George va urca pe scena show-ului transformat în Azis, unul dintre cei mai de succes cântăreți din Bulgaria, un artist cu o sexualitate și imagine controversate.

Apariția lui George va lăsa pe toată lumea cu gura căscată, cei mai șocați dintre toți arătându-se jurații Andrei Aradits și Aurelian Temișan.
„Este pentru prima oară când, la “Te cunosc de undeva!”, se face un… travesti la travesti… Bunicii din partea mamei sunt din Bulgaria, Aziz e din Bulgaria. Bunicii din partea tatălui sunt din Grecia. Deci eu sunt un machidon greco-bulgar. Cum partea artistică am moștenit-o de la tata și cum am fost mai apropiat de familia tatălui meu, acum am ocazia să aduc un tribut strămoșilor mei din Bulgaria…”, spune George, amuzat.
Cum vor aprecia cei patru jurați spectaculoasa transformare a lui George, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”
Liviu Teodorescu a repetat 12 ore dansul pentru transformarea în Michael Jackson... Un început de poveste: Nicoleta Nucă și Florin Ristei, moment emoționant în cinstea Andei Călugăreanu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x