Căutare Live

Cum a reacționat Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”, când a venit vorba de despărțirile sale! „Noi i-am stimulat”

În a doua ediție din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan a făcut o dezvăluire neașteptată despre viața sa!

Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”

În timp ce juriul „Te cunosc de undeva” acorda puncte concurenților, în a doua ediție din sezonul 15 al show-ului de la Antena 1, Andreea Bălan a făcut o dezvăluire surprinzătoare pentru fani.

Liviu Vârciu s-a deghizat în Barack Obama, iar Andrei Ștefănescu l-a imitat pe Vladimir Putin. Cei doi au intrat foarte bine în pielea personajelor și au scos la iveală și latura lor ceva mai...dictatorială!

citește și: Adda, într-o ținută transparentă și sexy la „Te cunosc de undeva”! Cum a apărut artista

„Andreea, draga mea, am o informație că te-ar fi supărat doi băieței în viața ta și că și-ar dori să își ceară scuze personal, în fața casei, să îți dea jumătate de casă. Noi i-am încurajat, i-am stimulat un pic. Dar dacă vrei îi mai încurajăm, nu-i problemă”, au zis Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, intrați extrem de bine în pielea personajelor de la „Te cunosc de undeva”!

citește și: Delia, pozată într-o ținută transparentă! Fanii de pe Instagram au reacționat imediat

„Vedeți voi, eu sunt fată mare și puternică și mi-am rezolvat problemele”, a răspuns Andreea Bălan, spre deliciul tuturor.

„Femeia de fier a acestei emisiuni! Femeia de fier a juriului”, a complimentat-o prezentatorul show-ului de la Antena 1, Cosmin Seleși.

Urmărește clipul video de mai sus din show-ul „Te cunosc de undeva” ca să savurezi momentul!

Cea de-a doua gală „Te cunosc de undeva”, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara... Moment emoţionant la revenirea pe platoul de filmare Te cunosc de undeva! Sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1...
Ultimele știri