Cum a reacționat Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”, când a venit vorba de despărțirile sale! „Noi i-am stimulat”

În a doua ediție din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan a făcut o dezvăluire neașteptată despre viața sa!

Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”

În timp ce juriul „Te cunosc de undeva” acorda puncte concurenților, în a doua ediție din sezonul 15 al show-ului de la Antena 1, Andreea Bălan a făcut o dezvăluire surprinzătoare pentru fani.

Liviu Vârciu s-a deghizat în Barack Obama, iar Andrei Ștefănescu l-a imitat pe Vladimir Putin. Cei doi au intrat foarte bine în pielea personajelor și au scos la iveală și latura lor ceva mai...dictatorială!

citește și: Adda, într-o ținută transparentă și sexy la „Te cunosc de undeva”! Cum a apărut artista

„Andreea, draga mea, am o informație că te-ar fi supărat doi băieței în viața ta și că și-ar dori să își ceară scuze personal, în fața casei, să îți dea jumătate de casă. Noi i-am încurajat, i-am stimulat un pic. Dar dacă vrei îi mai încurajăm, nu-i problemă”, au zis Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, intrați extrem de bine în pielea personajelor de la „Te cunosc de undeva”!

citește și: Delia, pozată într-o ținută transparentă! Fanii de pe Instagram au reacționat imediat

„Vedeți voi, eu sunt fată mare și puternică și mi-am rezolvat problemele”, a răspuns Andreea Bălan, spre deliciul tuturor.

„Femeia de fier a acestei emisiuni! Femeia de fier a juriului”, a complimentat-o prezentatorul show-ului de la Antena 1, Cosmin Seleși.

Urmărește clipul video de mai sus din show-ul „Te cunosc de undeva” ca să savurezi momentul!

Ultimele știri