Antena Căutare

Cum se pregătesc Diana Matei şi Sorana Darclee Mohamad pentru noul sezon „Te cunosc de undeva!”: „A durat patru ore machiajul! Mi-au pus latex pe față și a explodat” – Video

Se dă startul transformărilor la „Te cunosc de undeva!”. De șapte ani, artiştii dau viaţă personajelor într-una dintre cele mai iubite emisiuni concurs din România. Diana Matei şi Sorana Darclee Mohamad au dat detalii din culisele noului sezon.

Se dă startul transformărilor la „Te cunosc de undeva!”. De șapte ani, artiştii dau viaţă personajelor într-una dintre cele mai iubite emisiuni concurs din România. Diana Matei şi Sorana Darclee Mohamad au dat detalii din culisele noului sezon.

După ce a participat la „Ultimul Trib”, Sorana Darclee Mohamad a acceptat o nouă provocare – „Te cunosc de undeva!”.

„M-am testat foarte foarte mult, sunt incredibil de fericită, sunt foarte mândă de mine, pentru că am reuşit să mă pun în nişte situaţii extrem de grele, în care nu am mai fost până acum! Acum a spus DA unei noi provocări, pe plaiuri româneşti. În câteva zile, o vom vedea iar pe micile ecrane, la sezonul cu numărul șapte, al emisiunii Te cunosc de undeva!”, a spus Sorana Darclee Mohamad.

Noul sezon „Te cunosc de undeva!” este o provocare şi pentru Diana Matei, care va participa şi ea pentru prima oară la competiţia transformărilor. Tot pe cont propriu, precum Sorana. Artista a mărturisit că nu îi e teamă de nimic! I-ar plăcea, în schimb, să încerce singurul gen pe care nu l-a abordat până acum - belcanto.

Pentru „Te cunosc de undeva!”, Diana Matei recunoaşte că îşi învaţă multe dintre roluri, chiar în trafic, la volan. Şi se pregăteşte intens, căci în competiţia transformărilor se va duela cu alţi 11 concurenţi. Unii care vor evolua pe cont propriu, alţii, în pereche.

Sorana, în schimb, vrea să încerce să cânte muzică populară, un gen pe care nu l-a „atacat" până acum, deși în familie a avut instrumentiști de muzică populară. Unul dintre ei este bunicul din partea mamei, care a fost țambalist și a cântat cu Maria Tănase.

Sorana crede că la „Te cunosc de undeva!” se va acomoda cel mai greu cu travestiriurile.

„Deja ne-am format, suntem o gașcă. Ne place unul de altul”, a spus Diana Matei.

„Chiar ne place. Acsta este un lucru extraordinar. E o echipă foarte frumoasă. Mulți dintre noi ne cunoaștem de foarte mulți ani și am mai lucrat și în alte proiecte împreună”, a completat Sorana Darclee Mohamad.

Sorana a povestit că a petrecut patru ore la machiaj, pentru o transformare la „Te cunosc de undeva!”. Și a fost cu peripeții!

„Patru ore a durat să mă transforme într-un personaj. Au considerat că cel mai bine este să îmi pună latex pe față. Și era și foarte cald. Latexul se umflă imediat la căldură. Erau locuri în care explodase acel latex. Este îngrozitor, pentru că nu poți să vorbești, nu poți să faci nimic, darămite să mai și cânți cu plămâni…Dar este foarte amuzant, pentru că noi ne distrăm foarte tare, înainte să înceapă filmarea”, a povestit Sorana Darclee Mohamad.

„Uitați-vă la Te cunosc undeva!, pentru că o să fie un sezon absolute demențial! Suntem mulți, suntem nebuni, suntem frumoși. Talentați nu mai spunem, că nu are sens”, a mai spus artista.

„Te cunosc de undeva!” are premiera celui de-al 14-lea sezon sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea , Andreea Bălan , Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

În cel de-al 14-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, vor urca pe scenă 12 artiști concurenți. În premieră, la „Te cunosc de undeva!”, aceștia vor fi împărțiți astfel: opt dintre ei vor cânta în duet, iar ceilalți patru vor evolua individual.

Cele patru perechi de artiști vor fi formate din Alexandru și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade, pe când ceilalți patru concurenți - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual.

Ada Palade, concurentă „Te cunosc de undeva!”, a slăbit 40 de kilograme: „Nu eram fericită. Am reușit să spun nu și asta... Bella Santiago, concurentă la „Te cunosc de undeva!”, a învățat singură limba română: „Cânt melodiile în fața soțului me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x