Antena Căutare

Debut în forță pentru noul sezon: Iată cele mai tari momente de la premiera ”Te cunosc de undeva!”

Rona Hartner a realizat cea mai bună transformare sâmbătă seara, la “Te cunosc de undeva!”, și a câștigat prima ediție a noului sezon a transforming-show-ului difuzat de Antena 1, întruchipând-o magistral pe Aretha Franklin.

Rona Hartner a realizat cea mai bună transformare sâmbătă seara, la “Te cunosc de undeva!”, și a câștigat prima ediție a noului sezon a transforming-show-ului difuzat de Antena 1, întruchipând-o magistral pe Aretha Franklin. Cu prestația ei artistică, Rona a ridicat juriul și publicul în picioare, ea reușind să o imite aproape perfect pe regina muzicii soul.

Cea dintâi ediție a sezonului campionilor transformărilor i-a reunit pe cei mai buni opt concurenți de până acum, dornici de show și nerăbdători să afle ce surprize le-a mai pregătit ruleta personajelor, într-un adevărat duel al starurilor.

Maria Buză a cântat și a dansat grecește în rolul unei interprete pline de zvâc, Anna Vissi, Pepe a îmbrăcat costumul popular gorjenesc, ca să se transforme în Maria Lătărețu, iar Anda Adam a devenit pentru o seară diva Katy Perry. CRBL și-a luat look-ul afro, pentru a-l întruchipa pe “plângăciosul” Brinsley Forde, Jorge, într-o rochiță sexy și pe tocuri de 15 centimetri, s-a transformat în Shontelle, Lora în vulcanica Jennifer Lopez, iar Florin Ristei în energicul Ricky Martin.

De asemenea, jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, și prezentatorii, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, au oferit un moment muzical special, aceștia interpretând un potpuriu de muzică ușoară și de petrecere românească. Revelația serii au fost Cosmin Seleși, care a cântat o piesă din repertoriul lui Fuego, și Andrei Aradits, cu una dintre cele mai cunoscute melodii ale maestrului Gică Petrescu.

Ruleta personajelor le-a rezervat concurenților noi surprize pentru sâmbăta viitoare, când Pepe se va transforma în Jean Constantin, CRBL în Mr.Saik, Maria Buză în Julio Iglesias, Florin Ristei în Shakira, iar Anda Adam în Maximilian. De asemenea, Jorge va fi Freedie Mercury, Lora îl va imita pe John Bon Jovi, iar Rona Hartner pe Mory Kante.

Cum se vor descurca ei în noile ipostaze, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”.

I-a hipnotizat pe jurați! Anda Adam e o Katy Perry veritabilă!... Aurelian Temișan: "Cineva a refuzat să îmi întindă mâna atunci când aveam nevoie de ea, făcându-mă să înțeleg că di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x